Finaldags

Det kommer nu att bli mycket intressant att se vem det är som vinner kvällens final ;)
Vem hoppas ni blir den lycklige vinnaren? :)




Jag hoppads ändå lite på TJ, jag tycker att det är han som varit med och fixat så att huset varit helt under de veckorna som nu har gått.

Jag tycker doc att programmet blev lite tråkigare när JP och Lorenzo försvann, det var dom som ställde till med allt roligt så att programmet var sevärt :)

Buuurr

Sitter inne i myskläder nu och försöker få lite julstämning i kroppen, tror att julen kommit alldeles för snabbt detta året för jag tycker fortfarande som om att det är november :S Att det är -25 grader ute gör inte heller saken bättre, känns också superskönt att det ska bli upp till -30 ända fram till juldagen, då kan man ju inte vara ute alls :(

Idag så var vi ute och letade julgran, men hittade ingen som vanligt, mamma har ju en fix idé på att det måste vara en disneygran som nästan är omöjligt att hitta, men men den kommer väl fram förr eller senare.

Ikväll blir det bara mys i soffan och kolla på någon bra film :)


Årets klassfoto har oxå kommi nu :)



Fredag.

Har precis ätit en god köttgryta och har nu satt mig ner i soffan under en filt o myser, snön bara yr utanför fönstret och jag tror närmare bestämt att det håller på att bli rikitg vinter nu!

I morgon blir det Futsal SM i krokom så jag ska försöka hinna peppa inför det oxå, vi ska ju såklart vinna mot ope :)

Julhandla

Sitter på ''dvärgens'' lektion och gör inget alls :) jag tror närmare bestämt att hon måste ha gått och gömt dig under ett datorbord eller liknande för jag kan då inte se henne.
Sen när vi får sluta så bär det av ner på stan för att handla alla de julkalpparna som jag skulle, har inte börjat än (A) Men det är ju som sagt bara 6 stycken så det kommer nog att gå rätt så snabbt.

Kan passa på att säga att jag och min kära Älskling firar hela 7 månader idag! <3

Cryptosporium parasiten

Jag börjar bli lite smått less på denna parasiten nu som dom pratar om överallt i hela sverige för tillfället. Jag lyckades då inte heller att undankomma att bli sjuk av den :(
Måde sjukt dåligt i några dagar och är fortfarande inte bra fast det har gått typ 2 veckor :/

Själv tror jag på att det är storsjöodjuret som har fått bäbisar och det är nu dom som håller på att invardera Östersund! ;)

ch för er som nu inte vet vad det är för parasit så är det ett litet djur som lever i nära kontakt med bajs som nu har invarderat våran kära sjö :S man får nu koka vattnet för att både kunna dricka det och borsta tänderna i det, vilket är sjukt jobbigt :P

Shaooo