Sminkbord & Sminkhörna

Har blivit jätte insprirerad av sminkbor doch sminkhörnor nu under en längre tid och är jätte sugen på att skaffa något liknande i lägenheten. Skönt att kunna ha ett ställe med bra belysning och där all får plats inom kosmetik, hår osv Sitt eget ställe liksom. Nästa sak som skall uppfyllas i mina ''drömmar' är nu ett sminkbord.
 

Scary shit 21/12-12!

Hittade en väldig intressant sida om jordens undergång i morgon, Tycker att ni bör ta och läsa och se vad ni tror/tycker och tänker om detta nu. Faktisk intressant läsning enligt mig. 
Står om kalenderna, noaks ark, år och att en planet vars namn Nibiru kommer att passera/åka in i våras solsystem i morgon och kan orsaka en hel del saker. Tex att jorden i februari 2013 kan i några dagar sluta snurra helt.
 
Scary shit måste jag säga. Men mycket intressant läsning. Dela gärna med er om vad ni tror kommer hända i morgon. Vaknar vi inte upp något mer, blir det massa naturkatastrofer, är det UFO'n som kommer och hälsar på eller vad är det egentligen som händer? Och varför slutade Mayakalendern helt plötsligt?
 
Snurrar många frågor och inga svar i huvudet på mig just nu. 
 
Klicka här eller på bilden för att ta er till sidan.
 
 

Babyfoot?

Har sedan en tid tillbaka hört talas om en japansk uppfinning/produkt för fötterna som heter Babyfoot. Det är ett par strumpor av plast man sätter på fötterna i 2 timmar som innehåller typ 17 olika vitaminer osv som sedan ska göra dina fötter lena som en baby. Efter 3-6 dagar så börjar fötterna flagna/tappa hud och efter ca 14 dagar så skall behandligen vara klar och fötterna lena och fina.
Det ska allstå räcka med en behandling så ska det göra magiska ting. 
 
Jag är i alla fall lite småsugen på att testa dette, inte så speciellt dyrt heller faktiskt. 
Någon som har testat detta ifall det fungerar?
 
För er som också är sugna på att testa eller er som inte hört talas om detta förut så kan ni gå in på den här länken eller klicka på bilden för att läsa mer om detta. Man kan också beställa direkt från sidan om man skulle bli sådär super sugen dirket.
 

Lucka 20 Bik bok

Det som gömmer sig bakom bik bok's lucka idag är rätt awesome. 30% rabatt på ALLA skjortor och blusar. Varför inte passa på att köpa en julklapp din syster, kompis, mamma? Eller varför inte till dig själv?
Gäller självklart på både hemsidan och i butiken!
 

4 dagar kvar


Bloglovin?

Följ mig på bloglovin, klicka på eifeltornet.
 Follow on Bloglovin
 

Mad Lady

Mad lady's lucka idag är alla skor för 499 kr oavsett tidigare pris! Värt att titta in va?
Klicka här för att ta er till dagens lucka.
 

Sinnes!


Truecaller

Har en riktigt bra app på iphonen som jag bara måste tipsa om. Truecaller heter den. Det är en app som blokerar spam samtal dvs försäljare och sådant skit som man absolut inte vill prata med. Det är ju hur bar som helst eller hur? Vem vill inget hellre än veta när det är en dryg försäljare som ringer så man slipper svara?
 
Så här går det till:
När en sådan försäljare ringer eller så kallade spam samtal så börjar telefonen ringa och på skärmen kan du se vem som ringer och så står det med stor text blokerat av truecaller. Man vet då att det bara är att låta samtalet ringa ut och man slipper förlora flera minuter i telefon med de som man inte vill prata med.
 
Man kan också blokera nummer själv, till tex människor du inte vill prata med. Då blir det samma procedur gällande spam samtalen. Såklart kan man svara ändå fast det är blokerat om man nu skulle vilja det.
 
Jag tycker i alla fall att detta är en grym app!
 
 
 

Eyelashes

Hittade en produkt som ska förlänga ögonfransarna som damp ner i posten igår. Den var egntligen svin dyn 995:- men hittade en sida så jag fck fetaste rabatten. Har sett och läst mycket positivt om denna produkten och före och efterbilderna jag sett såg super ut. Hoppas verkligen att detta fungerar lika bra på mig som det verkar ha gjort på många andra. Lägger upp före och efter bild lite längre fram då jag hunnit användt den ett tag.
 
Fick också mascaran till ett riktigt bra pris om man köte prolashen så lika bra att köpa mascaran också då. Den ska också hjälpa till att få fransarna snyggare och innehåller massor med vitaminer som är grymt nyttigt för fransarna.
 

Roli'n

Bara några dagar kvar av årets arbete, årets dagar, kvar till julafton och jordens undergång. Så mycket som ska hända nu på en så otroligt kort tid! En vecka kvar till jul och jag har inte alla julklappar kvar. Vet inte riktigt hur det ser ut inför nyår heller, hoppas dock på att Henke och Kajsa är med oss. Detta året har bara sprungit iväg och vet knappt vad som hänt och vart dagarna tagot vägen.
Hoppas på att nästa år inte går lika snabbt och att jag får ha lika roligt som detta året iaf!
 

Vinn Ipad Mini!

Klicka din in på denna länken och du kan vara med och tävla om en ipad mini! Vad jag vet just nu så är det inte så många som är med och tävlar så du har nog en rätt stor chans att vinna den. Hur bra skulle det inte vara att vinna en sådan såhär inför jul?
 
Klicka på bilden för att ta dig till sidan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När man klickat sig in på länken kommer du hamna på en sida som heter tourn som är en marknadsföringssida för din blogg. Företag ger dig annonser som du kan ha på bloggen och du tjänar pengar på det. Man får även testprodukter utskickade från företag! Hur bra låter inte det liksom?
 
Gör som jag och klicka dig in på länken vettja!
 
En liten video som förklarar hela grejen med tourn:
 

New tops

Fick hem lite pekat förra veckan som inehöll en del julklappar och även två till mig själv. Det är helt underbart när det ligger massa brev, reklam och paket på golvet i lägenheten när man kommer hem. Då känner man sig vuxen. Dessa två fick jag själv i alla fall.
 
Denna tänkte jag mig till nyår.
 

Fashion in shoes

Kikade in på Heppo.se för att titta på lite underbara och snygga skor De har verkligen alla sorters skor där. Men jag fastande självklart för ett par som direkt drog till sig min uppmärksamhet. Dvs dessa läckerheter! Som också är fodrade. Hur bra är inte det? Ett par snygga stövlar/kängor med foder i, kan inte bli bättre. Har försökt att hitta ett par snygga skor som dessa men har tidigare inte gjort det för en nu. Heppo har verkligen allt i min smak alltså.
 
Skorna är i alla fall ett par Blowfish Kenessa och kostar 999 kr. Blowfish är i alla fall ett unikt märke som tillverkar skor till de som vill sticka ut och inte se ut som alla andra De gör trendiga skor på sina egna sätt och tolkningar. Och Dessa skor är ett pra exempel tycker jag Sjukt snygga och trendiga skor som man inte sett tidigare. Man behöver inte oroa sig över att alla andra ska ha dessa eller likande.
 
Skorna har i alla fall en yttrsula i gummi och är som jag skrev tidigare fodrade så att du inte ska frysa om fötterna de kalla dagarna. Skorna är gjorda av syntet dvs ett konstgjort material. Så materialet kommer inte från något djur eller något material från naturen Bra va?
 
Jag är sjukt sugen på dessa läckerheter och tror att ni där ute också tycker att de ser lockande ut. Kanske ska ta och titta närmare på dessa efter juletiderna för att se vad som återstår av mina pengar. Finns dessa kvar då så kommer jag helt klart att slå till.
 

 
 

 


A cloudy day


Julbakat!

Dagen idag har spenderats med en hel del julbak tillsammans med mormor. 7 olika sorters kakor fick det lov att bli inför julen. Sedan ska jag baka lite knäck och småsaker som kan vara gott att småtugga & suga på i dessa juletider. Sjukt att det är jul om en vecka!


Horoskop

Hittede en bra och kul sida där man kan kolla horoskopen till alla stjärntecken dag för dag. Någn gång iblad är det faktiskt kul att kika vad horoskopet säger även fast jag inte riktigt tror på det. 
Jag förstår inte riktigt de som är så beroende av horoskopen att de är de första som de läser på morgonen när de vaknar och sedan försöker de göra allt för att leva enligt det resten av dagen.. Konstigt eller inte, vad tycker du?
Sidan att läsa horoskopen på hittar du här.
Brukar du läsa horoskop?
 

Du måste flytta på dig!

Åre ikväll med Pär och Henke. Camilla skulle oxå med egentligen med hon var tvungen att jobba ist. Kommer nog vara grymt mycket folk där ikväll eftersom att åre öppnade i onsdags och alla krogar osv öppnar idag. 
Alina Devecerski kommer också att infinna sig på Bygget ikväll från 23.00 så får väl se om vi tar oss dit och kikar på henne en sväng. Beroende på om vi vill lägga ut 160 kr för det ;) Bygget kommer också att gästas av massor med artister nu under säsongen. Bla. Corroded, Stiftelsen, Icona pop, Norlie & KKV och massa, massa mer grymma artister!
Ikväll hoppas jag på en rolig kväll med mycket folk och glädje. 
Ses i vimlet! 
 

SOA

Har nu gjort lite förändringar på bloggen gällande designen för att jag inte var nöjd med den innan och helt enkelt var otroligt less på den. Denna får duga tills jag kommer på hur jag vill ha den och hunnit lista ut hur man gör.
 
Nu blir det Sons Of Anarcy, popcorn och massa massa mys.
 

Kärlek & Passion

Hittade en as grym sida för ett tag sedan där man kunde desiga sina egna preadator fotbollskor, hur coolt är inte det? Inte nog med det så kan man beställa skorna med sin design också när man är klar. Helt sjukt alltså. Har alltid drömt om ett par egendesignande skor med namnet och tröjnummret på. Det är skorna som gör hela splelaren. Vill så gärna bestäla dem till nästa säsong. Men 2200 kr är det värt det tycker ni?
 
Vill ha mina skor på något liknande sätt. Har också satt dit numret på hälen på skon. Känns mer personligt om man får göra skon med namnet osv. Liksom ingen annan i hela världen som har lika skor som en då!
 

Gå på pottan?

Hatar att gå ut med hunden när det är så här kallt ute, och ändå är det en lindrig kyla idag jämfört med andra dagar. -20 är inte okej! Funderar starkt på att försöka lära om hunden att gå på pottan. Då skulle man slippa springa ut och in hela tiden.
Går det ens att lära en hund att gå på pottan/lådan/toan?
 

Jordens Undergång 2012?

Solen laddas nu upp för nästa stora solfläcksaktivitet som beräknas kulminera omkring årsskiftet 2012 - 2013. Klicka på rubriken för information om solaktivitet. För 12 år sedan varnade de räddhågade för att våra databehandlingssystem skulle slås ut och internet haverera. Kraftverken skulle braka ihop och det fanns inga gränser för de otäckheter som förutsågs den gången inför solfläcksutbrotten. Nu är det dags igen, men den här gången sammanfaller solaktiviteterna med en domedagsprofetia som har haussats upp efter filmerna 2012 och The Road.
 
Den 21 december 2012 ska världen gå under enligt dramatiska tolkningar av Maya-folkets kalender som avslutas då.
 
Det är inte första gången jorden ska ha gått hunder på bara några år nu uatn det ska ha skett flera gånger men aldrig nått som egentligen har hänt.
Jag tror inte på mayaindianerna eller andra som nu sagt att jorde ska gå under eller att jorden skulle ha gått under. 
Men det ska bli kul och se hur många som tar detta seriöst denna gången som de gjord sist.
Då var det visst massor av människor jorden runt som gömde sig i hålor nere i marken med massor av mat i hopp om att de skulle överleva vad som nu komma skall.
 
Får se hur många som tror på detta denna gången?
Jag tror inte på sånt där utan tror mest att det är solens livslängd som avgör när vi människor inte längre kan leva på jorden pga kyla osv. 
 
Tror du att mayaindianerna har rätt om att jorden går under 21 december? 
Eller tror du något annat? 
Dela gärna med dig av dina tankar runt om detta :)
 

 

Vill ha i Julklapp!

Hittade ett bar as snygga, fräcka och coola skor som jag så gärna skulle vilja ha i julklapp. Ett par kängor med 8 cm klack och nitar. Fett snyggt ju! Skulle passa mig perfekt som vill ha ett par fräcka skor med klack som ändå inte är ett par klackskor eller likannde. Dessa skulle istta super när man ska ut på krogen i Åre eller bara ut på stan då man kan se snygg ut men ändå cool på samma gång. Helt sjuka skor alltså! Har kommit in i någon slags fas då jag bara älskar nitar på skor nu och sen såg jag dessa. Jag dregglar över dem :D
Tomten vad säger du? har jag varit snäll nog?
 
Älskar verkligen den här stilen som är lite punkigare/rockigare men ändå stilren. Min smak och stil på pricken!
Tänk bara ett par snygga byxor till dessa och en snygg topp så är krogstilen klar på några sek ;)
Eller varför inte bara några enkla stilrena kläder och låta skorna göra hela outfiten, mumma säger jag bara. Mina förväntningar på tomten ligger nu på topp!
 
Tror det är dags att jag är riktigt snäll nu så att tomten kommer med ett par sådanna skor till mig inslagen i ett stort och fint packet från sin säck! 
 
Snälla tomten, ge mig dessa skor i julklapp tack! Jag lovar att vara så snäll mot dig :)
 
 
Klicka på bilden eller klicka här för att komma till dessa läckra skor från modegallerian!
 

Rasistiskt?

Efter allt detta prat nu om hur vi i Sverige ska bete oss mot de som kommer till sverige från andra länder börjar faktiskt att gå över styr nu. Och inte nog med att skolavslutningar inte ska ske i kyrkor, det ska va böneutrop, vi får inte bära flaggen med stolthet eller knappt prata om vårt land som är vårt hemland idag, så vill de förbjuda pepparkaksgubbarna i luciatågen? Vad är det för ett dumt påhitt? Allt som vi svenskar har haft som tradition i alla år är nu helt plötsligt inte okej och man ska plocka bort det så att det inte finns någonting för barnen i skolorna kvar att göra mer än att lära sig om resterande religioner och att det är så man ska leva nu.
 
Man kanske inte ska prioritera att ta bort pepparkaksgubbarna från ett lucia tåg? Det måste finnas så mycket annat som går att ändra på, varför något nu måste ändras på? Invandrarna kanske flyttar till svergie för att det verklar som ett bra land. Jag tror inte att de har som avsikt att vi ska ändra på oss helt och hållet från ett kristet land till ett land där alla religioner skall finnas och kristendommen skall vara gömd för befolkningen. 
 
Läste i tidningen om en pojke som heter mio som inte fick vara pepparkaksgubbe & hans mamma skrev då en liknelse i en tidning att snart är det väl bara burkor som tillåts i lussetågen. Ord från mios arga mamma- inget annat! 
 
Men vadå pepparkaksgubbar, det är inte rasistiskt.Det är ju bara en liknelse med pepparkakorna som alla bakar till julen. Vi klär ju inte ut oss till pepparkaksgubbar för att vara rasistisk mot de mörkhyade? Tror inte ens att man var så medveten om varför man hade olika färger när man var liten. Och hade man det så ville man bara vara pepparkaka....
Skulle man börja förbjuda allt i sverige som nu är på god väg så kommer det att sluta med att allt är rasistiskt. Vi lär då barnen hur man är rasistisk och det kommer sluta med att alla kommer att göra allt för att vara rasistisk just för att allt är förbjudet. Spec att leva på det sätt vi alltid har gjort i sverige och då tog ingen illa upp, för en detta verkligen kom på tal. För att nån tror att invandrarna tycker det är rasistiskt. 
 
Hittade också lite intressanta bilder på nätet när jag ändå håller på.
 
 

Zip jeans

T-shirt Gina tricot / Jeans Gina Tricot

Ett tappert försök..

Var lite sugen på cupcakes igår så vi tog och köpte en sån där förpackning där man bara behöver tillsätta vatten så är smeten klar och lite margarin så var frostingen klar :) riktigt goda blev de. Hade dock ingen sprits så fick försöka göra en av en plastpåse så de böev inte så snyggt gjort. Men huvudsaken var att de var gott :)
 

Vackert

Otroligt fint väder idag med otroligt kallt också. Tur att jag har ett jobb där man slipper gå utanför dörren :)


11 December

Och idag har Bik Bok 30% på allt svart i butiken och på hemsidan bara idag! hur grymt är inte det?
Hittade massa awesome kläder och acesoarer på hemsidan men måste hålla i pengarna nu, ska ju ha råd att bo, leva, äta och handla lite julklappar nu framöver.
 
Men för er som vill spendera en slant idag och de mindre än vanligt så rekomenderar jag att ni tittar in i bik boks' butik eller kikar in på nätet , för de har fått in mycket snygga kläder i svart nu alltså! Vill gärna klicka hem nått jag också... men nej.
 

1:a dagen

Idag är det min första dag på jobbet som kontorist eller vad man ska kalla det på Åreskutans trafikskola. Det går över förväntans bra faktiskt. Kommer ihåg/kan mer än vad jag trodde att jag skulle göra i porgrammen, så detta är super.
 
Passar på att lägga upp en bild från när vi var i Turkiet i somras då jag fick ha en apa på axeln, i dessa kalla vintertider så man vet att det finns nån värme i alla fall.
 
 

Tävling

http://werun.se/moa/ har en grym julkalender på hennes blogg och i dagens lucka kan man vinna 200 kr från Beccadesign! Check it out!
 

MTV

Mitt absoluta favoritprogram awkward som går på mtv dagligen, dock så är allt repsier osv med det nöjer jag mig med ändå. Älskar programmet så mycket så det gör inget. Ni som inte sett det förr tycker jag borde ta en titt och se vad det är (Y) Det är en serie som är en dramakomedi eller vad man ska kalla det för med mycket humor och många svåra val som måste göras. En serie där nog många kan känna igen lite av sig själva i eller som kan koppla ihop det med dagens livssiutuation osv osv..
 
Check it out!

Julsnygg

Etersom mina naglar nu börjar växa till sig riktigt bra så har jag bliivit riktigt sugen på att göra något kul och snygg med dem inför jul. Hittade massor av inspiration gällande naglar på nätet så får se om jag lyckas få till något snyggt till julafton.

Fått jobb!

Har nu fått en ''fast anställning'' eller som det heter idag en tillsvidareanställning och jag är super lycklig!! Kommer nu framöver att jobba på åre skutans trafiksola, så om ni vill börja köra i järpenområdet så är det bara att slå en pling så fixar jag det ;) Känns så enormt skönt att veta att man har ett jobb att gå till varje dag och slippa sitta hemma och fundera vad som kommer hända fröver.
Var där på en liten introduktion idag för att lära mig programmet och börjar redan på Måndag! :)
 
För den som vill så kan du kika in på länken här om du är intresserad eller bara vill se vart jag jobbar.
 
 

 
 

Myspys

Tilla och jag myser i soffan hela dagen i väntan på att vår kära hussen ska komma hem nån gång så han får vara med och mysa framför tvn.

Kläder

Detta var vad osm befann sig i mitt paket som kom från H&M igår.
Har ingen enkel t-shirt som man kan matcha med en snygg kavaj eller snygga accesoarer så detta passade perfekt och självkart en av de snygga bh'arna som H&M fått hem, dreggel!
 

Hej mitt vinterland

Idag har det snöat hela dagen och det är svin kallt ute. Går ut så lite som möjligt idag. Måste tyvärr ut och rasta tilla lite då och då så får väl så lov att frysa de få stunderna.
Dagen idag spenderas under en filt i soffan framför MTV (Y)

Snyggare naglar på nån vecka!

Började för två veckor sedan att använda mig utav två prosukter som svärmor tipsat mig om för att få naglarna att både bli hårdare samt växa snabbare. Och jag måste säga att jag har märkt en otrolig skillnad nu efter 2 veckor på mina naglar. De växer verkligen så det knakar och har aldrig varit med om hållbarare naglar.
Mina gick alltid av så fort man typ nuddade något och nu är de stenhårda.
Otroligt bra produkter till otroligt bra priser!
 
Produkterna jag använder mig utav är först en nagebandsolja som heter: Artdeco intensive nail care stick och innehåller vitaminer som naglarna behöver och gör att de växer snabbare.
Ni hittar den HÄR.
 
Den andra produkten heter: Nail vital micro cell 2000 och är ett genomskinligt ''nagellack'' som stärker naglarna otroligt på 3 veckor om man följer anvisningarna som finns på flaskan.
Ni hittar den HÄR.
 
 

Nya skor

Nämnde för några dagar sedan att jag köpt nya skor från skopunkten Ett par boots. Och självklart blev det ett par otroligt snygga skönheter med nitar på. Om ni inte redan lyckas lista ut det.
Så här ser de ut i alla fall.
 
 
 

Paket till mig

Var och hämtade ut ett paket från H&M idag, har inte hunnit öppna det än med ska alldeles strax göra de. Tror att det bland annat är en av H&M's nya och underbart sygga BH'ar som kan finnas i mitt paket.
Lägger upp bild i morgon på vad för underbarheter som kommit :)
 
 

Nachotallrik

och filmmys är det som kvällen ikväll bjuder på. Myssigt värre. Köpte oss en micro idag så den måste ju invgas på något sätt, och vad är då inte bättre än nachotallrik? :D
 
Filmen ikväll är såklart Ice Age 4! De filmerna levererar varje gång och man blir aldrig besviken på dem. Sid är ju kung! Hoppas på att denna är lika bra som alla andra. Har hört det ryktas om det så hoppas hoppas! :)
 

3 December

och julklappsshoppingen har redam börjat. Är nu klar med 3 julkappar men har ett antal till som ska fixas innan julafton. Eftersom att jag är ute i så god tid detta året så ska inte det vara några problem alls.
 
Längtar så mycket till julen nu! Har äntlgen fått tillbaka julkänslan som legat gömd nu i ett antal år. Jag vll ha julafton nu!
 
 
 

Bildbomb Sknkcupen

Det snygga vinnarlaget som också hade hemmaplan! Woop Woop!