http://publishme.se/ferreberre.blogg.se/design/index_page/?page=entry_page

Rasistiskt?

Efter allt detta prat nu om hur vi i Sverige ska bete oss mot de som kommer till sverige från andra länder börjar faktiskt att gå över styr nu. Och inte nog med att skolavslutningar inte ska ske i kyrkor, det ska va böneutrop, vi får inte bära flaggen med stolthet eller knappt prata om vårt land som är vårt hemland idag, så vill de förbjuda pepparkaksgubbarna i luciatågen? Vad är det för ett dumt påhitt? Allt som vi svenskar har haft som tradition i alla år är nu helt plötsligt inte okej och man ska plocka bort det så att det inte finns någonting för barnen i skolorna kvar att göra mer än att lära sig om resterande religioner och att det är så man ska leva nu.
 
Man kanske inte ska prioritera att ta bort pepparkaksgubbarna från ett lucia tåg? Det måste finnas så mycket annat som går att ändra på, varför något nu måste ändras på? Invandrarna kanske flyttar till svergie för att det verklar som ett bra land. Jag tror inte att de har som avsikt att vi ska ändra på oss helt och hållet från ett kristet land till ett land där alla religioner skall finnas och kristendommen skall vara gömd för befolkningen. 
 
Läste i tidningen om en pojke som heter mio som inte fick vara pepparkaksgubbe & hans mamma skrev då en liknelse i en tidning att snart är det väl bara burkor som tillåts i lussetågen. Ord från mios arga mamma- inget annat! 
 
Men vadå pepparkaksgubbar, det är inte rasistiskt.Det är ju bara en liknelse med pepparkakorna som alla bakar till julen. Vi klär ju inte ut oss till pepparkaksgubbar för att vara rasistisk mot de mörkhyade? Tror inte ens att man var så medveten om varför man hade olika färger när man var liten. Och hade man det så ville man bara vara pepparkaka....
Skulle man börja förbjuda allt i sverige som nu är på god väg så kommer det att sluta med att allt är rasistiskt. Vi lär då barnen hur man är rasistisk och det kommer sluta med att alla kommer att göra allt för att vara rasistisk just för att allt är förbjudet. Spec att leva på det sätt vi alltid har gjort i sverige och då tog ingen illa upp, för en detta verkligen kom på tal. För att nån tror att invandrarna tycker det är rasistiskt. 
 
Hittade också lite intressanta bilder på nätet när jag ändå håller på.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback