Vitneon


Sad but true


Sjukaste upplevelsen!

Var ju in manchester från i söndags och kom hem typ kl 2 inatt så har sovit typ hela dagen. Måste i alla fall säga att matchen mellan United och city var bland den sjukaste upplevelsen jag någonsin varit med om allstå. Fullsatt 75000 personer på en arena med världens typ största derby. Det går inte att beskriva med ord allstå!
 
Förutom fotboll så har vi vandrat runt i Manchester och tittat, shoppat och bara njutit och levt livet. Och nu är det tillbaka till verkligheten igen som gäller.
 

 

Påsken i bilder


Rensning av kläder

 
Jacka - SÅLD
Grått linne storlek Small oanvänt 150 kr
Rosa linne storlek Medium oanvänd 110 kr
Grön t-shirt storlek Small 80 kr
 
 
Kavaj/Jacka storlek 36 Oanvänd 150 kr
Bolero - SÅLD
 
 
Huvtröja storlek Medium 80 kr
Grå t-shirt storlek Medium 60 kr
Lila t-shirt stirlek Small 60 kr
Shorts - SÅLD
 
 
Huvtröja - SÅLD
VCT tröja storlek Medium 80 kr
T-shirt storlek XSmall mer som Small beroende på hur man vill ha den 60 kr
Bert tröja storlek Small 70 kr
 
 
Jeans använda fåtal gånger från Gina tricot, bra skick, storlek W27
 
 
Vit t-shirt storlek Medium 50 kr
Svart t-shirt storlek Small 50 kr
Blå t-shirt storlek XSmall 50 kr

20 års present från mig!

Min kära älskling fylde 20 i onsdags och sedan har det varit påsk så har inte hunnit spendera en sekund framför datorn. Har varit ute i kanon vädret varje dag tillsammans med familj och vänner men grillning, skoter, fiske och allt annat skoj som händer under påsken :)
 
Bara för att Pär fyllde 20 år så tyckte jag att detta skulle firas med en riktigt slagkraftig present eftersom att man bara fyller 20 en gång så började redan planera och boka osv i oktober förra året inför denna dagen. Han fick i alla fall en fotbollsresa av mig! Priset ska vi inte ens prata om för många anser säkert att flera tusen är riktigt ovärt att lägga på något som jag valde att lägga det på men, men.. Nu var det jag som köpte denna och vi båda gillar fotboll så att.
 
Vi kommer i alla fall vara i england 4 nätter som ni kan se så bara fotboll kommer de ju inte bli utan vi kommer att få upptäcka manchester denna gången och så kanske vi tar en trip till liverpool. Älskar verkligen England. Var i london december 2011 och blev förälskad i landet, staden och människorna. Skulle kunna flytta dit.