Snart där!


Tattooo

Så sjukt fin och helt sann tattuering. Är så sjukt sugen på att spara pengar till en men har beslutsångest om vad jag ska göra utifrån mina alternativ😧


Fäviken.

Fäviken igår med de allra bästa + Tomas Ledin!


Underbart

Haft en helt underbar dag på Storsjön idag med familjen och mina älsklingar.


Underbar.

Camilla. Den mest underbara vännen man kan ha, är så otroligt glad att jag fick chansen att lära känna dig för ca 3 år sedan och vår vänskap blir allt starkare och starkare. Du livar upp alla dagar och är nog den enda som alltid förstår mina konstiga tankesätt och finurliga saker. Förmodligen så är du rätt lik mig på det sättet så att vi inte ens behöver prata med varandra för att förstå och glad är jag för de, trots att vi ibland kan verka lite korkade! Du och jag för alltid<3




Back to home.

Har för en stund sen påbörjat våran resa hem från sollentuna och iron maiden och det är då tillbaka till verkligheten och arbetet i morgon.
Sjukt bra konsert och bästa och coolaste upplevelsen någonsin! Bilder kommer senare.


Iron maiden

Sitter nu inte på friends arena och inväntar förbanden vodo six och sabaton för att sedan maiden ska dra igång!
Nu kör vi!


lägenhet

Kom hem och blev överraskad av Tobbe då han fixat en ''romantisk'' middag till mig och Pär med korv, köttbullar och ris. Möttes av ljuv musik, völdoftande ljus och en helt städad lägenhet. Bättre slut efter en arbetsdag finns inte.
 
Hängde också med han för att han skulle få titta på en lägenhet. Ingen drömlägenhet precis. Snarare ett pundarnäste både ut och invändigt.. Så han får nog vara inneboende hos oss ett tag till. Men det gör mig absolut inget då man kan mötas av så gulliga saker när man kommer hem efter en lång arbetsdag :)
 
 
 

Trolling

Hade en rolig kväll i Hallen igår med en hel del blandande känslor tillsammans med älskling, Tobbe och såklart bästa Elina.


Liten tjej, stora hundar...


Teaterträdgården

Åkte in till stan igår för att små mysa lite och låta Pär känna att han fått helg. Riktigt mysig ute servering måste jag säga och vädret samt värmen gjorde de inte precis sämre. Träffade på Camilla och Nina oxå. Riktigt trevligt!


Checka in!

När jag ändå bara sitter hemma en fin kväll som denna så tänkte jag passa på att tipsa om en grym sida som är en perfekt sajt att shoppa via. Sidan heter Uniprice och du kommer till sidan om du klickar här.

Älskade verkligen sidan för de fanns kläder, skor, accessoarer, väskor samt skönhet till både enormt billiga priser och till mer exklusiva priser. Så en bra sajt för alla shopping galna kvinnor och män där ute!

Tycker att alla ni som inte har sett denna sidan ska gå in och kika och även ni som redan sett sidan också såklart för de fanns as grymma saker till grymma priser! Det känns som en perfekt sajt som man kan shoppa på nätet via! Så varför inte ta en titt in så
du får se om jag har rätt eller fel? Se här.

 


Själv hittade jag denna söta playsuit som passar perfekt nu till sommaren för er helt sjukt grymt pris för enbart 136 kr! Har faktiskt letat efter något likande med inte hittat nått som kändes som mig. Men nu så hittade jag den. Har sjukt stor lust att klicka hem den.


!


Goshundarna