Blev med kamera!

Elgiganten i östersund har haft sjuka öppningserbjudanden nu på typ allt i hela butiken då de byggt om osv. Hittade då denna kameran för 1500 kr billigare så kände att det var dags att slå till. Har alltid velat ha en liknande kamera så detta kommer att bli kanon. 
 
Kameran heter Canon eos 1100D och systemet som följde med heter: EF-S 18-55mm IS II
 
 
 

Fire

Har mig en mysig kväll men familjen ute på gården framför vår egna brasa med mysig musik i bakgrunden. Bäst att passa på nu innan snön kommer. Sommaren i jämtland är i princip slut nu känns de som då temperaturen ofta är nere på +2 grader på mårnarna...


Trötther

Trött, osminkad och ny duschad är tre ord som beskriver mig just nu, men jag är glad för det ändå eftersom älskling kom med film, läsk och godis 😃


Hemkommen

kom hem från arlanda och mallorca vid 11 idag och ska snart iväg till svärmor för att häma Tilla, har saknat henne så otroligt mycket!
 
Bilder från resan kommer senare då jag packat upp allt osv.
 
 

Anlänt

Framkommen till hotellet nu och de var riktigt per förväntan faktiskt! Den söta gubben i receptionen fixade oss "middag" eller natt mat till oss i restaurangen för att vi kom så sent, sjukt söt gubbe. Utsikt mot både Polen och stranden, kan det bli så mycket bättre?

Ska nu mysa ner mig i sängen med älskling så det blir morgon någon gång!


Följer strömmen

Eftersom att alla pratar så gott om boken så får väl jag göra som alla andra jag oxå, så idag trillade denna ner i min brevlåda.


Överlevnad


Parfym.

När man ändå ska åka utomlands och gå förbi taxfreen så är det alltid en tvågsgrej för mig att börja leta parfymer osv som jag vill ha då det är så mycket mer billigt att handla när det är taxfree priser än vad det är att handla i en vanlig butik i sverige. 
 
Sist jag passerade en taxfree var i April och hittade då min absoluta favorit parfym Såklart är det Escasa - cherry in the air. Det luktar så sjukt gott så att man knappt vet vart man ska ta vägen. Älskar verkligen escadas parfymer, har redan 3 stycken olika dofter från escada sen innan och jag tröttnar verkligen aldrig på dessa fräscha och fruktiga dofter. Kanske inte bara är jag som har blivit totalt förälskad i escadas dofter som överraskar lika mycket varje gång. Blir nog nästan till 100% att jag tar och köper mig en Cherry in the air.
 
För er som inte vet vilken parfym jag pratar om och vill veta hur den doftar osv så tänkte jag dela med mig lite om de:
''Cherry in the Air är en riktig munsbit för de som älskar körsbärets lite sura aroma som stimulerar fantasin. Doften har inspirerats av det franska landskapet och är söt men samtidigt sexig till karaktären. Noter av körsbär tillsammans med marshmallows ochh sandelträ präglar doften.''
Visst låter det som en riktigt smaskig doft va?
 
 

Nya hörlurar.

Fick hem ett par as grymma hörlurar i färgen lila med märket Urbanears bagis från members idag! Kändes som att det var grymt lägligt att få dem nu eftersom att det kommer bli ågra timmars bil nästa vecka från åre till arlanda och sedan ett antal timmar flyg till mallorca så kunde det inte bli mer passande. Tror faktiskt inte att jag haft några så pass bra hörlurar tidigare om jag ska vara ärlig.
 
För er som inte vet vad Members är för sida så är det en sida som har nya grymma kampanjer varje dag från välkända varumärken inom mode, sport, heminredning & resor med upp till 80% prisreducering. ex Ray band, michael kors, wounderland, jeffery campbell och massa massa mer som du inte ens kan ana.
 
Antar att de flesta av er redan hört talas om Members och redan är medlem där men lägger ändå upp länken som du ka klicka på nedan för att ta dig till sidan. 
Members.com
 
 
 
 
 

Tradition.

Äntligen börjar min nedräkning ge lite resultat, har ännu inte börjat packa väskan eller ens funderat på vad som ska få följa med mig på semester, har nog inte förstått att om en vecka denna tiden så sitter jag på flyget Påväg till värmen!