Midsommar!

En helt underbar midsommarhelg som spenderades med härligt och roligt folk. Hade för övrigt också påhälsning av elina och tobbe till tisdagen där massa tokigheter fanns samt en hel del fiske och en liten gnutta rädsla pga spökhus med otroligt sjuka bilder....
 
 

Kärlek

Älskar verkligen denna absolut sötaste och bästa hund. Är så glad att vi skaffade dig.


Fishing

Hade inhandlat nya fiakesaker igår då när jag och bror var till stan så som drag, fiskeflugor, flöten osv osv så var som tvungen att åka och testa allt oxå!

Kan inte annat än säga att kvällen igår bjöd på underbart fiskeväder för en gång skull, dock med mycket småsväda och skit men inte gjorde de mig nåt heller.


V.I.P Sale.

Lite små lyxigt är det att va med i alla dessa kundclubbar på nätet så man får ta del av alla nyheter samt erbjudanden. Idag kom mailet om att Gina tricot hade förhandsrea för oss som är med i kundclubben. 
Så detta är vad jag klickade hem.
 
 

Patrik tar studenten!

Har hunnit med ännu ett skolavslutnings firande. Patrik tog nämligen studenten 5 juni, så GRATTIS igen patrik! men jag är otroligt seg med att lägga upp bilderna. Bättre sent än aldrig!
 
 

Bror går ut 9an!

Tänka sig att tiden går så otroligt snabbt. Kändes som om det var jag som gick ut 9 an alldeles nyss och i går var den lillebrorsans tur. Han är fortfarande en p12 för mig... Men men, tiden går snabbt och alla växer upp, synd bara att tiden går lite snabbare än jag hänger med.
 
 
 

Filmtips!?

Sitter i detta regninga oväder och försöker hitta npgra filmer att se men detta tycks bli allt svårare och svårare för varje gång som går... Kanske inte bara jag som tycker att det släpps mindre och mindre bra filmer med åren..? Det var helt enkelt bättre förr!
 
Har du några bra tips på filmer du sett eller hört ska vara bra som du kan dela med dig utav?
 
 

City

Gjorde staden idag med momma och syster. Blev en halv dag på dollar och sen resterande av dagen i massa butiker på stan. Har äntligen råd att unna mig lite kläder för en gång skull.
Blev inte sån bra bild på kläderna med bättre än ingen, så denna får duga! Får bli bättre bilder på plaggen när jag har en kamera i närheten.


Iron maiden.

Då var tydligen biljetterna köpa och nu bestämt att vi ska åka och se iron maiden på friendsarena 13 juli :) att de är sabaton gjorde de hela oxå ännu bättre. Hoppas på att dom nu är så bra live som pojkarna nu påstår!

Dock så kommer de ändå va de bästa jag sett eftersom jag aldrig varit på nått större än Darin i Östersunds folketshus typ 06 eller nått, då när han precis blivit känd :p




Game day.

Bortamatch mot Sveg idag.. Så när jag vakande upp i morse så började jag fixa i ordning för en bra frukost åt mig.
Amerikanska banan pannkakor blev de och dom blev så goda så åt mig så mätt de bara gick. Kände mig som en svullen gris eller nått i bilen Påväg mot matchen :p

Här ska ni i alla fall få receptet!
Du behöver:
1st ägg
2,5dl mjölk
25g smält smör
2,5dl mjöl
1tsk vaniljsocker
2tsk bakpulver
1-2 mogna bananer (de ska mosas)
1msk socker.

Gör såhär
Börja med att knäcka ägget i en bunke, smält smöret och när det är smält häller du ner mjölken så det inte blir riktigt lika varmt, häll sedan vätskan i bunken och vispa ihop.
Blanda alla torra ingredienser i en annan bunken och häll sedan ner i äggsmeten och vispa till en slät smet.
Låt smeten svälla 10-20 min,
Mosa bananerna så mycket som du vill och lägg ner dem i smeten.
Stek i smör och servera med glass, grädde och bär eller bara socker.


Partey!

Tack för en riktigt rolig kväll igår/inatt! Mycket skratt och glada miner och kört känna nya människor. Måste göras om snart!


Sightseeing

I hemorterna kan faktiskt också vara riktigt givande! Först en middag på Max i åre för att sedan kolla in alla snygga stugor och hus upp mot copperhill. Våran biltur avslutades med en kort prommenad till ristafallet!