Huvudet bankar

Har så mycket som skulle behövas göra i lägenheten nu inför helgen då det ska göras julfint. Tvätta, diska, städa och plocka fram. Men jag har sån otrolig huvudvärk så ligger halvdöd i soffan. Känns som mitt huvud ska explodera när som helst.


Teater

Jobbade idag igen på lillvallens förskola :) dock så bjöd denna dagen på en annorlunda arbetsdag. Vi gick och kollade på teater! Clownen daff daff eller något liknande hette de. Har inte skrattat så mycket på länge åt en teater trots att den var riktad mot barn mellan 3-5 år och var på deras nivå så föll de mig i smaken ändå.

Haha skrattar fortfarande åt clownen. Sjukt roligt!


Staden

Spenderade min dag i Östersund idag. Hade tid hod specialisttandvården angående mitt bett fel kl 14:15 men syster ville ha skjuts in på skolan i morse så var snäll och skjutsade in henne till 08:00 :)
Dock så gick jag och lade mig i hennes säng i lägenheten när jag lämnat av henne. Vaknade inte för en 12 :O
Tog en tur ner på stan för att köpa mig ett par nya svarta jeggins pga att de andra gått sönder helt och hållet. Tror att jag användt de alldeles för mycket.. :(
 
Tog en sväng upp på lillänge för att köpa mig ett par nya skor. Självkart så köpte jag ett par av de 6 jag tipsade om igår. Kan du gissa vilka?
Är i alla fall totalt förälskad i dom :)) Lägger upp en bild under veckan så får vi se om nån lyckas klura ut vilka jag köpte :)
 
Nu har jag och pär också varit suuuper duktiga och tagit o betalat alla räkningar! Skönt att betala alla på samma gång och känna att allt är betalt så att inget ligger och släpar bakom en.
 
Nu blir det film, är innne på sista filmen i vårat kvälls marathon med Harry potter! :D
Natti natti

Nitar


Garderobs rensning!

Har några saker som jag skulle vilja bli av med och tänkte kolla om någn där ute är intresserad av några av dessa plagg nedan. Om någon skulle vara intresserad kasta iväg ett mail till: [email protected] med prisförslag osv så ska vi nog kunna komma överens om nått :)
 
Klänning från Nelly.com
Storlek S
Aldrig använd.
Nypris 499:-
 
Huvtröja/hoodie från Hollywood.se
Storlek L, mer som en M
Aldrig använd.
Nypris 900:-
 
 
Jeans leggins från Nelly.com
Storlek S/M
Anävnd ca 3 gånger.
Nypris 399:-
 

For sale!

Säljer ett par riktning snygga jeans leggins på tradera.
KLicka dig in på länken här och var med att buda på dom underbart sköna och snygga byxor!
 

6 Snygga Boots!


Leeeeesss!

Har för tillfället absolut inget mer internet än de på min mobil för Telia förstår tydligen inte hur man beställer internet till oss... Datorn har för övrigt också fått damp så den kan eller vill inte använda sig utan mobilens internet längre... Kommer därför inte kunna lägga upp så mycket inlägg för en Telia fixat internet åt oss. Får se om de har kommit längre med vårt problem i morgon. (Vilket jag hoppas)

Ikväll blir det i alla fall film :) har Harry Potter maraton med killen och är inne på halvblodsprinsen ikväll med lite Söndagsmys av popcorn och cola :)
Spelade ju cup idag och vann finalen osv så känner faktiskt att vi kan unna oss ett Söndagsmys som en fin avslutning på denna veckan :)

See ya!


Skinkcupen

Dagen idag kommer att spenderas i Röjsmohallen, järpens ishall för att spela fobollscup :)
De tråkiga med dagen är att vi bara är 4 anmälda lag så det blir inte så mycket matcher, men det är inget man kan göra åt. Hoppas på en mycket trevlig dag med fotboll och självkart så hoppas jag ju på vinst för oss ;)
Lagen vi kommer att möda under dagen är: Krokom/offerdal, Myssjö/oviken och vemdalen.
Så varför inte ni som bor i närheten i järpen, ta en promenad till röjsomn och hejj fram hemma laget! :)
 

Varför?


Mörkret faller

Gårdagen spenderades hos svärföräldrar i duved med mycket god mat och trevligheter. Sedan när vi kom hem så fick vi finbesök av Malin och Adam. Blev en sen kväll och kom inte i sängen för en 03.00 så är rätt trött idag. Vädret är piss så det gör inte att man blir mer glad och pigg en dag som denna heller. Kvällen kommer att spenderas framför tvn i soffan med mys och en riktig lyx middag :) omnomomnom :D
 
ungefär så här känner vi oss idag.

Blue & Dark blue

Linne: Vila / Jeans: Gina tricot / Klocka: Ur & Penn
 
Har inte hänt så mycket nu under senaste dagarna mer än att jag jobbat måndag och tisdag och nu resterade vecka så är jag ledig. Vad jag vet än så länge i alla fall.
Dagen idag spenderas med diskning och städning av lägenheten och resten av tiden sitter och i soffan och tittar på MTV. Mina favvo program är just nu på en låg rad så har bra på tv till i alla fall 18:00 nu ;)

Middags bjudning

Hade middagsbjudning i fredags. Det var självaste Patrik som var här. (pärs bror) Vi åt god mat och spelade lite roliga spel. En riktigt roliga kväll faktiskt :)


Sweet nineteen

Har typ inte något internet i lägenheten så det är otrolig uppdatering på bloggen just nu. Håller på att fixa intrenet med telia gubbarna får tydligen inte till något. Hoppas verkligen att det kommer snart.
 
Fyllde i alla fall 19 i Söndags! :) Har redan hunnit packa upp pressentrena så visar bara några av de pressenterna jag fick.
 
 
Utöver detta fick jag: hårblås, plattång, pressentkor på lundhags, ljuslyktor, sängbord och pengar. En bra födelsedag med andra ord :)

Flower


Säljer underbar tröja!

 
Intresserad?
Skicka då mig ett mail eller klicka dig in här! :)

På förskolan


Nytt från Nelly.com

 
 
 
Nelly.com är mitt absoluta favorit ställe att handla kläder, skor, smink osv på. Det är i princip den enda sidan som jag handlar på nu.
De har super snygga, prisvärda och bra kvalitetskläder, leveranserna är snabba, burkar få paketet 1-2 dagar efter beställning. Returer har också fungerat super de få gånger jag fått göra de. De har också ofta rabattkader som fri frakt osv vilket jag tycker gör en stor del.
Rekommenderas starkt till alla modeälskare där ute!
 
 
 

4 latest on instagram


 

Muffinsrecept (Y)


Lägenheten i bilder


Kristaller

Kunde inte undgå de underbara kristallerna som klädde naturen igår när jag var ut med hunden en sväng. Tog lite foton för att försöka bevara sådanna underbara saker, men blev dock inte så bra som jag hade hoppats på :(


 
 

New home!

Igår kväll flyttade jag och älsklingen in i våran alldeles egnen lägenhet som vi inrett och fixat så fint :D Känns sjukt skönt att få flytta hemifrån och få testa på att bo själva nu :)
Håller på att ladda kameran så under dagen kommer det lite natur bilder från igår samt en hel del bilder på våran underbara lägenhet,
så håll utkik!
 

Shopping

Rut m.fl.
 
Var inne på Rut för någon vecka sedan och fick den absolut bästa servicen någonsin. Det är inte bara denna gången jag fått det utan det gäller alla gånger jag varit in där! Jag skulle köpa jeans och personalen verkligen hjälpte mig att hitta rätt storlek och var super engagerade så att byxorna skulle sitta perfekt. De hjälpte också till att leta fram matchande saker till byxorna. Inte många butiker som har denna typ av servicen.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 

I'm a Cowgirl


Clouds outside


Vacker mix


Namnet & betydlesen

 
Tycker att det är intressant hur namnen kommer till och vad våra namn egentligen betyder. Hittade en super bra sida om historian samt betydelsen på¨alla namn. Här kommer information om mitt namn!
 
Jennifer är ett engelskt kvinnonamn som, via korniskan, härstammar från det walesiska namnet Gwenhwyfar (eng. stavning Guinevere), som möjligtvis betyder "vit våg" eller "vit drömbild".
Jennifer kan också betyda "ljus, helig, mjuk och vacker kvinna".
 
Det är först under 1900-talet som namnet nått utanför Wales gränser. 1986 togs det in i den svenska almanackan.Namnet upplevde en modevåg under 1990-talet. 1994 blev Jennifer det 25:e vanligaste flicknamnet bland nyfödda.
 
Fortfarande får nästan 300 flickor i varje årskull namnet som tilltalsnamn. Det finns 11215 kvinnor som har förnamnet Jennifer. Av dessa har 9058 namnet Jennifer som tilltalsnamn/ förstanamn.
 
År 2003 fick 347 flickor namnet, varav 282 fick det som tilltalsnamn.
Namnsdag: 6 oktober.
 
Sidan hittar ni HÄR
 
Vad betyder ditt namn? :)

Inspiration point


Noliamässan

Hittade en 'fin men lite gammal ''idol'' bild eller likande från Noliamässan februari 2011. Jag och Alexander på bilden skötte om scenen, pressenterade talarna och såg till så allt där omkring fungerade. Tur vi hade det året var att Isabella ''Blondinbella'' Löwengrip var där och talade om hennes blogg osv. Riktigt inspirerande. Självklart så var vi ju tvungen att ta en bild med henne, det lär ju antagligen bara hända en gång i livet :)
 

Väggdekor

I morgon bär det av mot lägenheten för att sätta upp lampor, köra dit de sista möblerna och fixa fin fixet. Flyttar ju kanske tisdag nästa vecka så vill att allt ska vara klart till dess. HIttade en super snygg väggdekoration som kommer att få klä mitt kök framöver. Blev kär i den vid första ögonkastet.
Bild på resultatet på min vägg kommer senare, men ni får en tjuvkik på hur det ungefär kommer att se ut :)
 

Ge mig snö

Vill inte ha kallt, skitväder och lite snö. Ska det va vinter så kan väll all snö komma på en gång som man verkligen kan börja njuta av vintern. Känns bara pina som det är just nu.
Vill kunna ta skotern upp på fjället en underbar dag och bara va. Hur underbart är inte det?
Det enda riktiga på vintern, det är när skotern kommer fram som det riktiga börjar :)
 
Blir så sjukt peppad och inspirerad av dessa vinter bilder, vill ha snö nu!
Vinter inrpirerande bildbomb kommer nu.
 

My beautiful love


Torsdags inpiration


Samma men så olika


accessoarer


Movie time

Spenderar dagen med tvätt, städning och high school musical maraton tillsammans med hundarna som slömmrar
sött i soffan bredvid mig. Har sett filmerna så sjukt många gånger men lessnar som aldrig på dem. Måste ha något att göra med kärleken till varandra gennom hela filmen eller liknande. Zac är ju bara för bra alltså :)
 
 
Den här scenen i trean är ju bara för bra :)
 

Våga ta steget


My beauty

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pink rose


Valet i USA

Obama VS Romney
 
Aftonbladet sänder 12 timmar live tv fån kl 21:00 från USA om hur valet går och vem som vinner.
Någon som tänker följa valvakan och vet vem ni skulle röstat på i detta presidentvalet?
Är faktiskt ett val som påverkar hela världen. Personligen så hoppas jag på att Obama får sitta igen, han har skött sig ypperlight under desssa åren. Dock så är jag inte så insatt i själva valet så egentligen spelar det ingen roll :)
 

Partysnygg


Förälskad


Enjoy your life


Dimmans dag

Ligger på jobbet och har rast nu, slutar halv 5. Ikväll ska vi köra en soffa och köksbord med stolar till lägenheten, och kolla vart lanporna ska sitta nu r alla möbler i princip är där, det går frammåt :)


Scarf

Hittade en scarf hemma i helgen som vi utsmyckade lill vovven med, så söt hon blev.
Tycker att det är riktigt snyggt med hundar som har scart, dock kanske inte den som vi använder oss utav.. Funderar på att köpa en snygg hundscarf till Tilla när hon blir lite äldre :)
 

Smycken


En tur till staden

Jag och killen tog en tur till stan idag för att handla in lite av det allra viktigaste vi behöver nu när vi snart ska flytta. Kan inte handla allt direkt så får börja att handla småsaker som man behöver dagligen.
Lite av det vi införskaffade oss idag va: Diskborstar, smörknivar, osthyvel, duschdrapperi, rullgardin och ja.. massa andra tråkigheter som ni säkert inte bryr er om.
Ni får i stället se bilder på hur det blir när slutresultatet är klart och vi flyttat in nästa vecka :)
 
Ska faktiskt bli riktigt skönt att få flytta till något eget och få inreda rummen precis som man vill där inte mamma eller någon lägger sig i hur det ska se ut osv. Hittar så otroligt mycket inspirationsbilder på internet så jag blir helt tokig, allt är ju så snyggt! Får ta lite av varje och hoppas på ett bra resultat (Y)
 
 

Träning

Idag drog äntligen första fotbollsträningen igång sedan säsongen slutade i mitten på september, dock så varar inte dessa trännigar så mycket längre än i 1 månad framöver på grun av att detta är smålagsspel osv inför en kommande cup i slutet på November!
Skönt att få röra lite boll nu efter ca 1,5 månaders uppehåll :)
 
Hittade en otroligt gammal bild från vårt kära barndomslag Mörisls Änglar, haha det var minnen det. Bilden måste typ va från 05 eller liknande x)
 
 

foto på mig


Make the dream come true

 

Vintern borta

Dagen idag har spenderats till mesta dels att stycka en oxe, jag fick sköta köttfärskvarnen och packa påsarna, ett väldigt lättsamt jobb.
Kvällens planer just nu låter som att de blir god middag och sen bowling på Holiday, får se vad som händer.
Har också fått lägenhet så har börjat flytta dit några saker lite smått. Flyttar in 15 november så nästa helg blir det till att håd köra så att allt är klart till den 15 :)
 
Lite bilder från dagens natur bjuder jag på :)
 
 
 

Så sant