SWATCH

Är med och tävlar om dessa sjukt snygga klockor på Isabelle's blogg! Klockorna är också så sjukt bra därför att de passar alla tillfällen, och då menar jag alla, sport, fritid, fest, myskvällar och allt som kan tänkas hända. Klockan lättar upp tillgivningen med en liten färgklick och blir därför snygg till allt :)
Har alltid velat ha en stilren och snygg klocka med färg på från Swatch.
 


 

Regnet öser ner


Monster i söt förpackning...

 

Snabba cash 2

Tog en spontan tur in till stan i går kväll för att ära kebab och titta på bio igen :) visste dock inte riktigt vilken film vi skulle se men slutade med snabba cash 2 :) dock har vi inte sett ettan men 2 an var i alla fall riktigt sevärd tycker jag :)


Vacker, Stark & Umtålig








Storsjöcuppen

 
 
En onförglömlig kväll! Var vi inte alldeles för söta, klädde ut oss till änglar med guldbollar på huvudet på invigningen 07. Det roligaste av allt den kvällen var att vi vann 5000:- till laget för utklädnaden! Kan inte sluta le åt den här bilden :)

Biostaden

 
Angelica ska ha tjejkväll ikväll så ser ut som om att vi beger oss in mot staden lite senare för att äta en god pizza och sedan filmmys på bion! Troligtvis så blir det filmen The Espendables som vi ska se, förra filmen var sjukt bra så hoppas att denna är lika bra :)
Någon som har sett den?

Passa på

Klicka på bilden för att komma till annonsen.

Bloggar värda att läsa

 
Klicka bara på bilden till den blogg du vill läsa :)
 

Gör rent huset

Håller på att städa huset tillsammans med hundarna, dock så stökar dom bara till mer än vad de hjälper till :(( får finbesök ikväll av svärmor och hennes man tillsammans med pärs bror :) ska bli en riktigt mysig kväll :)


Shoppa gratis!

Har nyligen blivit medlem på en sida som heter Gratisbio! Sidan är hur bra som helst, jag har bara varit medlem där i en månad och har redan fått en pressentkort på Gina Tricot värde 50 kr! Hur bra låter inte det?
 
Och det är inte bara på gina man kan få pressentkort på, några urval är H&M, Maxi, Guldfynd, JC och många många fler!
 
Det är också enkelt och snabbt att tjäna ihop poäng på sidan, man kan kolla på hemsidor och få poäng, skriva i människort gästböcker, bli vän med folk, checka in på facebook och också telta i tävlingar! Det är också HELT GRATIS att gå med!
 
 
Blir du dessutom medlem HÄR! så får du 50 poäng i välkommstpressent och ytterligare 25 poäng för att du blev medlem via mig, alltså 75 poäng!
 
Vad ni än gör, gå inte misste om denna chansen, för vem vill inte shoppa gratis!?
 
 

Att älskas utav dig är det bästa som finns


Tilla

Var ute och rastade tilla tidigt i morse, hon tycks gilla mammas rabatt, alla blommor ligger snart ner i den ;)


Svensson Svensson

Eftersom jag nu är arbetslös eller som jag kallar det lever lyxliv som hemmafru, så har jag spenderat hela dagen med att gosa med valpen framför tre säsonger av Svensson Svensson :) blir aldrig less på de avsnitten och speciellt inte på postiljonen Gustav ;)

Har också fått hem korten jag framkallar sen jag var i Turkiet nu idag, så ska bara köpa några sidor till min fotopärm så ska fotopärmen med resor uppgraderas ännu en gång :)

Passar på att bjuda på en bild på min urgulliga valp :)


iPhone skal

Satt och klickade mig runt blan olika bloggar och sidor igår och hittade då en as cool sida där man kan göra sina egna iPhone skal! Sjukt bra ju, då kan man ju få det skalet som man precis vill ha det :) Sidan hittar ni här! Skalen vart inte så dyra heller så alla har nog råd att unna sig ett :)
 
Självklart var jag också tvungen att klicka hem ett, vem vill inte ha ett gulligt egendesignat skal liksom :)
 

Lyxig hemmafru, eller?

Tog mig en tur till Östersund sådär på morgonkvisten till jobbet. Denna gången var det inte för attg jobba dock, utan för att säga upp mig. Har varit är sedan den 11 juni och känner att et inte riktigt var min grej. För er som inte vet så har jag varit en 'telefonförsäljare''. Dock så skulle jag inte kalla det för de men vet inte vad annars det heter. Jag jobbade alltså inte med att sälja saker.
Jag ringde företagare angående något som kallas samköp av försäkring. Det är egentligen en bra grej, men att få alla att fatta det är inte lätt. Det ända jag ville göra var att samla företagare som går ihop i en stor grupp där man då kan förhandla ner deras försäkringspremier med samma villkor. 
 
Men som sagt det var inget för mig, jag vill träffa folk irl och möta nya människor hela tiden.
Nu har i alla fall jag och lillebror suttit och tittat på en ny film av Miley Cyrus, LOL hette den. Drama, komedi som faktiskt var helt okej att titta på :)
 

Söndag idag, igen....

 
Är det bara jag eller är söndagar den tråkigaste och mest värdelösa dagen på hela veckan? känns som en otroligt deprimerande dag då man inte vill göra något... 
 
Har precis fått i mig en suuuper go pizza efter ha suttit i ett möte om ett kanske framtia jobb i typ 2,5 timmar, mycket givane och intressant. Vad det gällde för sorts arbete kan jag tyvärr inte avslöja för tillfället, så det får bli i framtiden någon gång ;) 
 
Ikväll blir det bara till att ta det lungt och mysa till någon film kanske, börjar ju jobba i morgon igen efter fyra veckors otroligt skön semester. Skulle kunna ha semester resten av mitt liv och pengarna änå rullade in :)) Jag får se till att bli en lyxhustru där mannen tjänar pengarna åt mig eller något i den stilen ;)

Värt att testa?

Sitter och klickar mig runt bland alla sidorna på internet och hittade denna sidan: http://xbeauty.se/products-page/xlash/xlash-2
 
En produkt kallas Xlash som ska göra ögonfransarna längre. Har hört talas om det förr men aldrig vågat testa. Har sett många före och efter bilder på folk som använt de och det ser verkligen otroligt ut. Är sjukt sugen på att testa.
 
Någon som använt denna produkt och sett resultat? 
 

Dagens

 
Tänkte passa på att bjuda på dagens kläder. T-shirten klommer från Gina tricot och kostar 99:-,
Byxorna kommer ifrån Rut m.fl och kostar 299:-
Rätt bra priser faktiskt när man inte vill spendera så mycket påengar på kläder för tillfället :)

Garderobs rensning!

Håller på att packa upp från Turkiet nu och passade sammtidigt på att rensa min garderob. 
Tänkte lägga upp en bild på några saker här så är det bara kommentera om det är nått som är intressant eller du undrar över :)
 
 

Turkiet - Alanya

Sitter nu och tittar lite på bilderna från turkiet, blev rätt många faktiskt, fler än vad jag trodde, men det är bara roligt att ha :) har också beställt ett antal foton till framkallning nu också så jag får fortsätta min rese fotobok och utöka den med ännu en resa :)
 
Har inte så mycket roligt att berätta mer än att vi hade en ortoligt bra vecka i turkiet och jag längtar redan tillbaka. Dock så var det roligt att komma hem också för att få träffa lill valpen :) Trodde inte att hon skulle känna igen oss eftersom vi bara hann ha henne i en vecka, men hon blev super glad när vi kom och hämtade henne så nog minns hon oss allt :)
 
Idag har jag tvättat upp massa kläder från turkiet och försökt träna inkallning på Tilla, vill ju inte ha en hud som inte kommer när man ropar på den sen heller, så för tillfället luktar alla mina kläder hundgodis :P
 
 

Hemma igen

Har nu kommit hem efter en otroligt härlig och väl behövd vecka i Turkiet alanya med mycket sol och bad :) pärs syster och hennes kille var där så passade på att träffa dom också vilket var otroligt roligt :) träffar dom inte så ofta så. Hade sol och runt 35 grader i skuggan varje dag så hela veckan spenderades på stranden :) kommer lite bilder senare när jag lagt in korten till datorn :)