value of life

 

Nellys önskelista

 Tänkte tipsa om att Nelly har en tävling just nu där ma får göra sin egna önskelista och sedan skicka in den för att vara med och tävla om att få sakerna på sin önskelista från Nelly. Grymt va?
Jag har varit med och tävlat och skapat min önskelista och ni kan se den och ni klickar på bilden nedan. Hittade lite kläder som är bra att ha samt sånt jag behöver mer av.
 
 Vinn din önskelista

Fel kille utröstad ikväll.

Dessa 4 var i kvartsfinal ikväll och alla de 4 bidorg med bra låtar men 3 av dom var extra utmärkande eller den 4 var midre utmärkade eller hur man ska säga. Den som åkte ut ikväll blev då Jens. Hur han gjorde de kan jag inte riktigt först, efter kvällens sånger så tyckte jag att det var Kevins tur att få åka hem efter att ha gjort medelmåttiga låtar ett längre tag nu och ikväll var han sämst enligt min åsikt. 
Han slog ut en grym sångare som presterat så grymt bra under alla avsnitten, men förmodligen så var det utseendet och fansen det satt i. Så då är de ju självklart att den gulliga killen går vidare.
 
En del i mig säger också att detta redan är uppgjort sedan tidigare så den söta fotbollskillen ska ta sig till finalen så att tidningarna har nått att skriva om osv. 
 
Jag personligen tycker att Kevin mer är en grym trubadur men är verkligen ingen idol. Har dock haft svårt att hitta någon denna säsongen men kevin skulle ha åkt ut om nån skulle göra de.
 

 
 

Weekend

Hade en grymt bra helg i Göteborg som bestod av en otroligt underbar och fantastisk konsert som nickelback bjöd på tillsammans med förbande skillet.
Blev självklart en tur till ikea och gekås i Ullared också när vi ändå var så nära. Synd att jag inte hade mer pengar att spendera dock. Bildbomb från helgen kommer nog framöver. 


Nickelback!

Tagga nickelback nu, portarna öppnas om två timmar. 




Inspiration för hemmet




Vad säger dina finnar om din hälsa?

 

Du har säkert ställt dig själv frågan varför du får finnar på vissa ställen, men inte andra? Har du hört talas om Face mapping? Det kan faktiskt vara ett sätt att lösa mysteriet bakom problemhy. Flera dermatologer baserar sina hudanalyser genom att koppla problemområden i ansiktet till andra delar av kroppen.

Flera undersökningar visar att olika zoner i ansiktet är kopplade till olika områden i din kropp och med hjälp av kartan och beskrivningarna nedan kan du se vad som kan vara orsaken till dina finnar och hur du kan förhindra att de kommer tillbaka.

Zon 1 och 3: Blåsan och matsmältningen – Se över din kost, addera mer grönt och drick mer vatten. Se även till att sova ordentligt och var noga med att tvätta bort rester av schampo, balsam och stylingprodukter.

Zon 2: Levern – Här kan det vara läge att dra ner på alkoholintaget, onyttig mat eller mjölkproukter. Problem i det här området kan också vara en indikation på att man är allergisk eller känslig mot någon mat. Undvik ”nattamat”, då din lever behöver återhämta sig för att vara på topp hela nästa dag.

Zon 4 och 10: Njurarna – Se till att du håller en bra vätskenivå genom att dricka mycket vatten och dra ner på dryck som torkar ut, tex läsk, kaffe och alkohol. (Se även till att byta ut handdukar och örngott ofta. Liksom att sprita av mobiltelefonen då och då).

Zon 5 och 9: Andningsorganen – Personer som röker eller har allergier tenderar att ha acne här.

Zon 6 och 8: Njurarna  – Mörka ringa under ögonen kan vara ett resultat av uttorkning. Bottoms up på vattenglaset!

Zon 7: Hjärtat  Kolla ditt blodtryck och se även till att du inte använder smink som irriterar din hy. Se också till att träna regelbundet, få frisk luft och dra ner på mängden salt.

Zon 12: Magen – Här kan du fundera över att testa en detox eller att addera mer fiber i din kost för att hjälpa matsmältningen.

Zon 11 och 13: Hormoner – Många tjejer upplever att de får finnar i just det här området under ägglossning. Acne som kommer av stress och hormonförändringar kan ibland lindras genom att dricka mycket vatten och äta mer gröna grönsaker, men om svår acne i det här området är beständig kan det vara idé att prata med en läkare om eventuell obalans i dina hormoner.

Zon 14: Sjukdom – Utslag i det här området kan vara ett tecken på att din kropp kämpar mot bakterier för att undvika att du blir sjuk. Vila är bästa receptet!

Psst! Kom ihåg att detta är generella riktlinjer. Bara för att du får finnar på näsan betyder det INTE att du har problem med hjärtat. Har du svåra bekymmer med acne är det alltid bäst att kontakta en hudläkare eller en dermatolog för analys, tips och råd.

Källa: Vecko Revyn
 

Frostiga dagar









2 fantastiska hundar

 Kvällen har till viss del bestått av att titta på söta, coola och underbara hund videor på youtube. Dessa två filmer under som jag vill dela med mig utav är de två som jag fastande mest för. Det är filmer där 2 hunar gör massa tricks osv. De flesta av tricken är bara helt sjuka och jag kunde aldrig tro att man verkligen kunde lära en hund alla dessa olika och sjuka trick. Spec i den första filmen om Zoe så gör hon backflips i en del och en annan så går hon på frambenen med rumpan i vädret. Värt att titta på desa filmer allstå, lite smått chokerad kan man bli. Tror tátt det ä
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear sister!

 
Remember that.
 

Bad Boys

Zara Larsson och hennes nya och grymt bra låt. Tänka sig att den då lilla 10 åriga tjejen som vann Talang skulle bli så grymt bra och att det skulle fortsätta att gå så pass bra och frammåt för henne som det gör än idag. Är sjukt impad på henne och hoppas att tjejen kommer gå långt. Tycker att ni ska ta och lyssna på denna låten som jag tror kommer slå lika bra som hennes förra låt Undercover.
 
 
 
 
 
Ni kanske kommer ihåg denna 10 åriga tjejen?
 
 

Sekretär

Tänkte tipsa om en super bra möbel att ha i sitt sovrum, vardagsrum eller kontor i stället för att ha ett fult skrivbord där allt syns osv. Jag har blivit super intresseradav att köpa en sekretär då mitt kontor är på sovrummet och ett skrivbord då inte är så snyggt. Vill kunna ha något som bara går att stänga igen så blir det en snygg möbel i stället. Det är då där som sekretären kommer in, Antingen går man på loppis som jag gör för att försöka hitta en antik för att måla om den eller så köper man en ny ex på Ikea. 
 
 
Denna är från ikea och hittar den här
 
 
Bilderna är tagna från google.

Dagens shoppingtips

Denna underbara och coola klocka finns på ebay för ca 22 kr. Hur bra pris som helst!
 
Klockan finns här