NEW SHOES

Tog mig en tur till staden igår för att införskaffa mig en hundbur till den nya bilen. Blev riktigt bra med den buren vi hittade och tilla verkade trivas bättre i den än förväntat.
Tog en tur in på skopunkten med mamma och syster och fick då mig ett par boots med klackar som var rätt snygga. Blev mycket snyggare på också. Har liksom inga ''finare'' skor med smalare klack och i den höjden. Så dessa blev ett bra tillskott i min skogarderob. 
 

Wounderful dreams


Solen lyser idag


Nostalgi

Har förgyllt en pytte liten del av dagen till eva och adam serien från 1999. Helt sjukt ju, tycker typ fortfarande att det är bra att titta på. Minns när jag följde de två säsongerna på tv förr oxå. Minns också att jag läste böckerna om eva och adam. Haha. Då var jag typ 6-7 år och nu 19 och gillar det fortfarande? 
Måste vara så ingrott sen man såg detta från början att det ligger kvar i huvudet. Önskar nästan att de gjordes sånna här ''bra'' serier på tv idag också. 
 
Någon mer än jag som såg och minns eva och adam serien?
 

Iphone

Fyndig har nu en grym rea på deras iphone skal. Det finns alltså skal från bara 29 kr! Är sjukt sugen på att klicka hem ett nytt skal.
Klicka här för att ta er till rean.
 

Fotboll

Har inte så mycket att skriva om nu på dagarna för att jag gör inte så mycket annat än jobbar, lagar mat och sen myser i soffan framför tvn. 
 
Ftobllssäsongen drar i alla fall snart igång igen och har hittat två skor som jag bara måste ha ett par utav. Det är dock rätt stor prisskillnad på dem men det kan jag förstå eftersom ena av dom är läder och de andra är bara syntet, så vi får se vilka det blir. Är i stort behov av ett par nya så.
 

Grey


Ordered

Tog och beställde mig ett par sövlar från bubbleroom nu när de hade så sjukt bra rea på mycket snyggt. Hittade spklart dessa skor som jag blev totalförälskad i dirket, så vad gör man inte? Har inte heller några snygga stövlar som man kan ha både till vardags och typ fest så dessa blev ju super på alla sätt.
 

Wolf


Members

Blev inbjuden till en riktigt bra shoppingsida som heter members där man kan handla massor av olika kläder, skor, smycken och vad du kan tänka dig till 50-80% av det vanliga priset. Det finns erbjudanden från olika butiker varje dag med npgra utvala saker som har fårr riktigt bra pris. För att bli medlem där så är det snabbst och enklast att bli värvad av någon. Så är du sugen på att handla kläder från massor av olika butiker ex. Sexy by sweden, nelly, wounderland, craft, helly hansen, listan kan göras super lång. Så skriv din mailadress i en kommentar så bjuder jag in dig till sidan.
 
 
Ge mig din epostadress i en kommentar så fixar jag det åt dig!

Audi A6

Älskling tog och köpte sig en bil igår, en Audi A6. Han köpte dock ingen ny utan en begagnad men den var riktigt fin! Mörkblå och jätte skön att åka i. Har inte fått testa köra den än trotts att det är jag som kommer få använda den mestadels då han har en firmabil när han jobbar ;) Lyxigt för mig så jag gnäller absolut inte på det heller. Håller på att kika på hundburar osv nu för nu ska inte Tilla få vara ''i'' bilen utan kommer att få sin plats i bagagen.
 
 
Vår ''lilla'' pärla!

Uncover!

Zara Larsson, en helt sjuk tjej på att sjunga alltså! Och bara 16 år. Kommer att gå långt och säkert bli en av sveriges största artister och kommer nog slå stor utomlands oxå. Jag får rysningar av hennes röst på denna låten. Helt sjukt duktig!
 Hon finns även på spotify för er som vill lyssna där i stället.
 
 
Denna låten var min dagens låt idag.

Med nitar

Hittade ett par skor som jag blev totalt försälskad i vid första synen. Och så är det rea på dom. Hur grymt är inte det? 
Hittade dessa på bubbleroom's hemsida. De har verkligen grym rea på kläder, skor osv just nu så kika in där tycker jag.

Förälskad

Har nu lite väl sent kommit på att jag är förälskad i dessa elly coated zip jeans i färgen vinröd/rödbrun och skulle kunna göra vad som helst för att få tag i dessa. Verkar vara helt slut på gina och finns inte ens att få tag på begagnade? Om du har ett par av dessa i storlek 26 eller 27 så är det bara kasta in en kommentar så är jag intresserad av att köpa av dig dom.
 

Kylan är olidlig.




Några timmar kvar

Idag kommer älskligen hem efter ha varit i Uppsla och jobbat denna veckan. Saknar han sjukt mycket faktiskt så det ska bli skönt att få hem han nu. Självklart så har jag fixat med en överrraskning som han kommer att få när han kommer hem sen. Kan ju inte låta bli att ge han något.
 
Gammal bild från 2010.

Rekomenderas

Tänkte rekomendera en app som jag tycker passar bra in i det nya året när de flesta av oss är otroligt träningssugna och vill komma i form till beach 2013. Appen heter Daily Workout och finns i App store. Appen finns både gratis och för en viss kostnad om man vill ha hela appen. 
 
Man kan här välja vad man vill träna ex, hela kropen, mage,ben osv och hur lång tid man vill träna så sätter programmet själv upp ett pass efter dina val och visar på skärmen hur man utför övningen och hur länge till övningen skall utföras.
 
Har själv börjat använda denna appen som ett kompliment till min träning och tycker att den fungerar riktigt bra. Man får skaplig träningsvärk om man fokuserar på just en kroppsdel. Skulle odck vilja ha hela programmet så man kommer åt ytterligare några övnignar till men det är jag alldeles för snål för.
 

Jättekrock!

Läste nyss om den sjukaste krocken jag nånsin sett/läst om. 100 tals bilar har krockat i skåne på E4 i båda riktningarna på en bro. 3 har avlitid och ett 20 tal är allvarligt och lindrigt skadade. I bilmassan som krockat finns allt ifrån lastbilar, ambulanser, brandbilar och personbilar. Sjukt läskigt.
Olyckan eller rättare sagt olyckorna har tydligen orsakats av halka, dimma och snörök.
 
Klicka här för att ta er till nyheten
 
 

En bild på mig själv.


Guld och diamanter.

Älskar min ''nya'' klocka, fick den i julklapp. Helt sjukt underbar. Den kommer från Ur & penn för er som undrar.
 

Matte, Husse, Tilla


Svenska Idrottsgalan!

Nyss ätit en jätte god kebab pizza och nu myser vi i soffan framför svenska idrottsgalan med cupcakes och cola! Kan det bli en bättre måndagskväll? Måste passa på att ha lite ''helgmys'' ikväll för älskling åker och jobbar i uppsala i morgon till på fredag någon gång :(
 
Men slå på svt1 ni också och njut av en underbar kväll framför tvn med mycket humor och såklart idrott.
 

Svinkallt! Men fint..


Popcorn är nyttigare än grönsaker

Popcorn är den nya supermaten. Det visar ny forskning på University of Scranton i Pennsylvania. Det poppade snackset innehåller mer antioxidanter än vissa frukter och grönsaker.
 
Det spelar ingen roll om du poppar popcorn själv, slänger in en påse i micron eller till och med köper färdigpoppade i affären. Undersökningen jämförde popcorn poppade på olika sätt och resultatet var tydligt.
 
 
Dags att svulla popcorn!?
 
 
Texten hittar ni här.
 

Monday day.

Helgen spendardes mestadels i soffan framför tvn och sons of anarchy. Har maraton varje kväll då vi tittar igenom alla säsonger. Och det är ju lite avsnitt. Lördagen så hade vi tänkt oss en rejäl myskväll med ostbricka, godis och läsk men vi hamnade slutligen i åre med ett gäng norkskar på parkvillan. Kom hem runt halv 3 så hann inte så mycket mer den kvällen. Lördagen fixade vi till resan som vi bokat en vecka i augusti. Awesome!
 

En tankeställare.

 Jobbar som ni kanske redan vet på en trafikskola som receptionist eller vad man ska kalla det. Hade riskettan förra veckan och fick sen en film som vi visar på den utbildningen. Den handlar om en bil olycka där ett gäng tjejer sitter i bilen och under färden smsar när de kör. Sedan kan ni nog litsa ut händelseförloppet.
 
Jag fick mig i alla fall en rejäl tankeställare och vill typ inte röra mobilen eller liknande när jag kör nu. Fick rysningar när jag tittatde på filmen. Helt sjukt. Tycker i alla fall att ni ska ta en titt på filme och dela med er av era tankar osv. Känsliga tittare varnas eller vad man ska säga.
 
 
 

For sale!

Håller på att rensa min garderob lite gran och hittar lite smått och gott som jag vill dela med mig utav :)
Skriv en kommentar eller skicka ett mail till mig på: [email protected] om du är sugen på något utav detta :)
 
Topp från H&M storlek 38. 150 kr
 
Skor från Nelly, storlek 37. 200 kr
 
T-shirt från Carlings, storlek S, 70kr

 
T-shirt från Carlings, storlek XS 70 kr
 
 
T-shirt från Carlings, storlek XS 70 kr
 
 

Nytt år nya mål.

Det nya året har börjat och jag läser allt mer och mer nyheter, komentarer, inlägg osv osv gällande att träna, hur man kommer i form och si och så många kilon tappade de på visst många måander. Det är också stora köer till gymen nu för att så många har bestämt sig att börja det nya året med träning och bli fit. 
 
För många så blir man kanske bara påverkad och till och med kanske nedtryckt av alla dessa nyheter osv som vi kan läsa av överallt hur vi ska se ut, hur vi ska äta, röra oss och hur vi ska leva. Varför ska man börja ett nytt år med att må dåligt över sin kropp? vilket jag tror att många gör. Jag själv känner mig påverkad och vill träna mer för att jag har ett komplex på hur tjejer ska se ut, som också många andra tjejer har. Hittade då denna bilden som jag tycker tilltalar mig och denna fixide så otroligt bra.
 

Back on track

Första dagen på jobbet idag efter julledigheten. Skulle egntligen ha börjat i onsdags förra veckan men åkte på vinterkräken så det blev till att stanna hemma några dagar till. 
 
Ikväll ska jag laga tacopaj och bjuda mamma och bror på middag. Sedan blir det självklart till att kolla på premiären av årets svenska mästerkock.
 
Lite dåligt med bloggande för övrigt med känner inte att det händer något jätte intressant i mitt liv just nu som ens är värt att dela med mig utav. Men lite smått och gott kan komma när jag känner för det. (Y)
 
 

Måste ses!

 
Kanske grymmaste tävligen ever! Älskar moas blogg och hennes stil, så sjukt egen, cool och snygg. Denna tävligen är helt awesome och tycker verkligen att alla ska ta en titt in på hennes blogg NU!
 
Självklart så ska jag vinna denna goodie bag så se upp för här kommer jag!