Släktträff :)

Har precis kommit hem från släktträffen nu :)  andra släktträffen nu och den var lika rolig som den första,kul att träffa alla som man vanligtvis inte träffar osv.
Jag coh fyra till skulle sova i tält, inte för att det blev mycket sovet men :P Iaf så regnade de hela natten/morgonen och var svin kallt, men vi skulle ändå tälta. Vi lade oss väl runt 3 och har ingen aning om när vi somnade :) men en grej som smarta jag hade glömt var att sätta fast någon grej som skulle sitta utanpå tältet på taket någonstan så det inte skulle regna in. Och ja de gick ju som det gick. När vi vaknade sen vid 10 så var allt helt blött, kuddarna och sovsäckarna gick det nästan att krama vatten ur :S men men de var oligt ändå :)



vet att jag inte har bloggat mycket alls på sista tiden men jag är verkligen inte på humör för det just nu...
see ya :*

:)

Bli medlem :D skicka gratis sms!

http://www.gratissms.se/n3t6q31s9y

Home

Tyvärr, Längre än så här blev ni inte av med mig ;)

Nä men resan har varit sjukt rolig och ett härligt nytt minne :) första veckan var lite seg till en början för det fanns inte så mycket att göra mer än att ligga på stranden och steka hela dagarna ut. Sen träffade jag lite nytt roligt folk (norska killar) allihopa ;) Men de var nice:) Ett bevis på att hotellet var tråkigt och at det inte fanns ett skit att göra där var att vi satt och lockade plånbok på kvällarna x) Tro det eller ej men typ alla gick på de, så vi fick ju några goda skratt iaf :)

Andra veckan kom ju som sagt Jesper och Pontus så då blev det fart :) Istället för att bara ligga och steka dagarna ut nu så blev det volleyboll turneringar några timmar varje dag ;) (barnen mot föräldrarna).
Höll även på att bli utslängd från hottelet flera gånger under de två veckorna x) Men de var bara kul ;)

Vet inte riktgt vad jag ska berätta mer för vi har gjort så mycket och orkar typ ite skriva ner allt, iaf inte just nu x)

Nä nu ska man till mormor och gratta henne så de blir nog tårta hoppas jag :)
hörs :*