Happy girl with a happy smile


Väggdekor


Drömfångaren

En drömfångare är ett indianskt magiskt föremål som hängs upp invid en sovplats, exempelvis i taket i ett sovrum, och som då sägs fånga upp onda drömmar och mardrömmar. De tillverkades först av ojibwastammen i Nordamerika, men har nu snabbt spridits till hela världen.

Detta är min drömfångare En drömfångare är ett indianskt magiskt föremål som hängs upp invid en sovplats, exempelvis i taket i ett sovrum, och som då sägs fånga upp onda drömmar och mardrömmar. De tillverkades först av ojibwastammen i Nordamerika, men har nu snabbt spridits till hela världen.som hänger i sovrumsfönstret

Detta är min drömfångare som hänger i vårt sovrums fönster, hade förr svårt att sova här pga drömde mardrömmar varna natt, när då denna kom upp så försvann dessa :S

Är drömfångare bara en skröna eller fungerar den verkligen?
Vad tror du, och har du själv en drömfångare?


Sommarkänslor


Guld&rosa


Fredagsmys

Börjar dagen med morgonmys tillsammans med hundarna, gårdagens middag och Svensson Svensson. Om 50 minuter åker jag iväg på jobb på fritids till halv 5.


Godnight

Säger nu godnatt och kryper ner i sängen med tilla. I morgon väntar arbete mellan 13:00-16:30 sen kommer min älskling hem!


Voffsingen

När Pär är borta och jobbar på veckorna sår jag ännu gladare att jag har dig. Vill alltid gosa och är alltid glad när jag kommer hem från mina få arbetsdagar eller bara av att finnas till :)

https://cdn2.cdnme.se/1253698/6-3/pic_51421931ddf2b3666e41a84b.jpg" class="image">


Lugg?

Haha glitter har införskaffat en sjukt smart grej, de har redan massa olika lös hårs produkter och nu finns även lös lugg! Hur coolt är inte det? Har alltid undrat hur jag skulle se ut i lugg och tack, nu vet jag att jag verkligen inte ska skaffa lugg (y)


Donuts

Efter att jag jobbat typ 2 timmar idag så tog jag och mamma oss en tur till staden för att inhandla födelsedagspressent till Pappegubben :) självklart så hittade vi massa munkar på maxi som vi bara var tvungen att köpa!
MUMS!


Wanted

Här // Här // Här // Här

shorties


Girley

Min vackara lilla underbara vovve har nu blivit en ''vuxen'' tjej och börja löpa. Ni som själv har en tik vet själv hur det är när hunden löper och för er som inte vet så kanske det inte är så intressant att jag ens berättar? Är inte mer intressant än att man kan hitta nån blod droppe lite här och var, så har fått stoppa undan alla vita saker som kuddar osv tills att hon slutat löpa.
 

Sköna vinterdagar

Dagen igår bjöd på underbart väder så som dagarna innan samt dagen idag! Älskar verkligen att vakna till solens ljud i rummet och se de underbara vädret när man drar upp gardinen. Igår tog vi en tripp till rullbo för lite korvgrillning och annat mys i finvädret.


Outstanding

Blev en rolig kväll i Åre igår tillsammans med Pär, Patrik, Niklas och Erik. Träffade på massa folk oxå som jag inte träffat på några år så de var skoj :) var chaufför igår/inatt till killgänget men hade kul ändå.


Oh sunny day

Dagen idag spenderades med en tripp till arvesund och Storsjön för att få sitta vid iskanten och bara njuta av den otroliga vädret (för en gång skull) tillsammans med mackor, varm oboy och grillad korv. Kan en arbetslös dag spenderad på ett mycket bättre sätt?


Love for fashion

Nelly.com har nu den bästa och mest underbaraste tävling där man nu kan vinna  hela 10000 kr att shoppa för!
klika här eller på bilden för att ta er till tävlingen.
 

Selena gomez


Korall


SNösnösnösnösnösnö!

Vaknade upp i morse och insåg vad dagen idag skulle spenderas med när jag tittade ut genom fönstret. Det vräksnöade ner och hade kommit över 3 dm. Bara till att skotta fram bilen och parkeringen om jag över huvudtaget ska kunne hitta igen den när jag väl ska ha den. Sen var det bara att ta sig an altanen. Sjukt tung snö och jobbigt var det, men skönt när det väl var klart.
 
 
 

Något nytt

Sugen på att köpa några nya par skor nu inför våren osv och hittade dessa från Zalando. Har inte riktigt bestämt mig för om de är snygga eller inte än och hur de egentligen skulle passa på mig. Har aldrig tidigare haft ett par strett skor med ''klack'' förr så har inte en aning om hur dessa kommer se ut på. Gillade egentligen färgerna och utseendet på skorna så är lite av valet och kvalet nu på om jag ska ta och införskaffa mig ett par sådanna för första gången i mitt liv. Vad tycker ni? Är dessa skor snygg och skulle de passa på mig?
För er som kanske tyckte att dessa skorna var supersnygga och vill ha ett pa själv så hittar ni skorna här!