Skog, skog och skog

Sitter i bilen Påväg ner mot Stockholm - Arlanda och har väl i alla fall 6 fantastiska timmar kvar i bilen ;) har dock ganska mycket att fördriva tiden med. Tog med mig musik, min dator och bildvd'n så det ska nog gå bra :) har också nyss fått i mig lite god mat från Max så är mätt och belåten :) Lämnade lilla tilla hos mormor också nu i en vecka så jag hoppas att det går bra och att hon inte saknar oss alldeles för Mycket ;)


Ego

Saknar skolan, saknar klassen, saknar balen, saknar studenten, saknar allt som man gått igenom från första dagen då jag började skolan som 6 åring fram till nu. Svårt att tro? Ja, kanske, men så är det så ta vara på tiden som ni har kvar i skolan och njut, det är tid ni aldrig kommer få tillbaka senare utan bara ligga där som ett glatt och underbart minne!


Myser

Var till stan en sväng idag för att hämta lite små saker från lägenheten som jag ska ha med mig till turkiet, passade på att äta en pizza till frukost/lunch oxå :) suuuuuper gott var de :) (y) Sitter nu i soffan och tänkte kika lite på Wallander och kanske dricka lite oboy tillsammans med en god macka :) Försökte ta nån bild på bråkstaken tilla tidigare när hon var ute och busade, det resulterade dock inte så bra, tänkte ändå bjuda på en bild :) ha de bäst!


Shopping

Sitter och klickar mig runt på Nelly's hemsida som för övrigt också är min aboluta favorit sida när det gäller shopping. Kan säga att det kliar otroligt mycket i fingrarna när jag ser allt snyggt och coolt som de har, men jag ska inte klicka hem något, har handlat alldeles på tok för mycket nu på senare tiden så nu får jag helt enkelt försöka göra något av alla kläder som ligger och skräpar i garderoben för tillfället. 
Lite av de godsaker jag i alla fall hittat är: 
 

Regn

Har precis varit och grattulerat min kusin som fyllde 21 för någon vecka sedan, har haft fullt upp så har inte kommit mig iväg för en nu. Mamma, bror och syster åkte nu till Östersund för att jobba på yran och jag sitter hemma o tar hand om min sjuke pojkvänn, rätt mysig lördag det också faktiskt.
 
Har också plockat fram resväskan nu för att kunna börja packa någon gång. Åker ju till Turkiet på Onsdag morgon och Arlanda på Tisdag. Tycker alltid att det är så svårt att veta hur mycket man ska ha med sig och framförallt vad. 
Tänkte passa på att bjuda på lite kort sen sist vi var i Turkiet 2010 :)
 
 

Happy

Jag och Pär började morgonen med att åka till Näldsjön till ''hans' stuga för att fiska lite i det varma men molniga vädret. Pär hade så klart varit på Ica tidigare och handlat GO fika :) omnomonon! ;)
Väl ute på sjön så fick vi tre abborrar och en harr, självklart så var en av dessa mina :)
När vi kom hem till mig sen igen så var det bara att byta om för att åka till mormor som fyller år idag, där bjöds det också på en riktigt god jordgubbstårta.
 
Jeans - Gina tricot
Linne - H&M
Väst - Tradera
 

Utan mörker finns det inga drömmar


The sun is shining today

Har inget bättre för mig idag än att sitta och fundera ut vad man behöver handla i morgon till hunden, mig och saker till turkiet när vi åker in mot stan. Det är ändå lite saker som ska göras. 
Har inte så mycket att skriva om då det inte händer så mycket i mitt liv just nu, har mest fullt upp med valpen.
 
 
 
 

Du föddes som ett original. Dö inte som en kopia

Har suttit och tittat på bilder från balen och studenten idag. Saknar de sista dagarna i skolan, eller saknar till och med alla åren i skolan. Jag har alltid drömt om att få gå ut skolan så att man slipper det ''jobbiga'' läxorna och lektionerna. Men var dom egentligen så jobbig om man nu tittar tillbaka? 
Nu sitter jag här och vet inte vart jag ska göra av mitt liv.
Börja jobba, tjäna pengar, flytta osv osv, allt känns så svårt nu och det är nu det ''jobbiga'' egentligen börjar. 
 
Jag skulle mer en gärna börja om livet i skolan och få vara den lilla tjejen som varje dag visste vad man skulle göra och hela tiden leka med sina små vänner. Slippa tänka på att man måste börja försörja sig själv och vad man egentligen ska göra med resten av sitt liv.
 
Tänkte därför bjuda på en bildbomb från min studentbal och från studenten som blir otroligt minnesvärda dagar i livet.
 
 
 
Hennes blogg hittar ni här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ge inte upp! Början är alltid svårast

Efter att nu ha gått med en gipsad hand i fem veckor så fick jag äntligen ta av det. För er som undrar varför jag haft gips så hade jag en ligamentskada i tummen, det vill säga att jag töjt ut ledbandet i tummen. 
Tur nog så verkade det som om att det läkt som det ska så hoppas att allt blir kanon nu :)
Känns dock sjukt konstigt nu att inte ha handen instängd i något efter fem veckor i instängdhet. 
 

Gå med du också!


 

Lycklig!

Har alltid velat ha en egen hund. Nu tog jag och Pär oss i kragen och bestämde oss för att skaffa hund.
Igår for vi upp till Lycksele för att köpa denna lilla och underbara sötnos som är av rasen collie/rottweiler :)
 

Living my dream

Byxorna hittar ni här: -----> Nelly - Jeansleggins

Summer dreams

Var ute bå härligt båttur idag på Storsjön.
 
 

Follow your dreams

Åker till Alanya den 1 Augusti så började fundera igenom vart i världen jag verkligen vill åka och ska åka. Här en en liten lista på de alla största resemålen jag verkligen vill till :)
Åker för övrigt till svärmor nu och får mig lite tacopaj till middag, omnomnomnom :))

Nightlife

Är helt såld på dessa 6 super bra filmer av Liza Marklund! Verkligen super bra filmer som jag starkt kan rekommendera de regniga sommardagarna när man inte har annat för sig.

When we stand together


Sommar

Drar till Alanya 1 aug så tog och klickade hem en ny bikini idag :)
För övrig är det bara en vecka kvar tills jag får ta bort gipset :)