Dagens




En dag i ullådalen

Haft en underbar dag i ullådalen idag tillsammans med min älskling och vår vän Tobbe. Sjukt härligt väder, finaste naturen, gott fika och glada hundar. Söndagar är inte så pjåkiga ibland.






A walk with the dogs

Bor hemma hos mamma till på torsdag då pappa och Pär är på jobb nere i vår huvudstad. Passar då på att ta med min mor ut på prommenad med hundarna så jag slipper gå själv i mörkret på kvällarna i denna skogen. 





Weekend



Söndag idag och jag avnjuter bara den sista dagen av denna helgen för att kunna gå på jobbet i morgon igen. En skön och avslappnande helg har det varit. 

De 2 bästa i mitt liv.

 
 
 
 

------

Byxor Gina tricot / T-shirt Gina tricot

Fjällnaturen när den är som bäst

 
 
 
 
 

En septemberkväll

 
 
 
 
 

Sugar Crush

Hittat en ny favorit som jag måste införskaffa, som passar til både vardags och fest. Ett nagellack från isadora, sugar crush heter de och kostar inte mer än 79 kr. Nagellacket finns att köpa här för er som också fasade för det.

Miss Glossy

Jag tävlar om att bli Miss Glossy 2013. Hjälp mig att vinna och gilla mina bilder här


.




Movieday

Haft en helt ledig dag idag vilket nog kommer att bli flera framöver då jag  fortfarande bara är en vikarie... 
Har i alla fall hunnit städa fint i lägenheten idag och sett en hel del filmer på Netflix. Fick en gratis månad där så lika bra att prova vad sidan har att erbjuda, är över förväntningarna än så länge iaf. 

No make up idag heller



Blanktjärn

Fick med mig familjen ut på 13 km
Fjällvandring i vålnaden till blanktjärn. En tjärn med turkost vatten och skönaste naturen runt om. Blad de skönaste avslutet på en helg som man kan ha. Lägger upp fler kort sen så ni får se den underbart vackra fjällnaturen som vi har här i jämtland.




Höst

Idag sken solen, det var varmt och det kändes nästan som om att sommaren var Påväg igen. Men sådan tur har vi inte. Hoppas dock att hösten bjuder på flera dagar som denna!


Mys

Sitter hemma hos mamma och väntar på att hon ska sluta jobba så vi får åka till stan och handla presenter. Lillasyster (om hon nu är så liten längre) fyller 18 på tisdag!


ÖFK

Jämtkraft arena idag för att hejja fram ÖFK mot GIF Sundsvall. Och självklar så var det öfk som vann med 2-0 mot serieledarna!