Tidsfördriv

Hur bor du: I ett hus
Brukar du komma i tid: Alltid!
Hur lång är du: 166 kanske?
Kan du laga mat: njae, beror på vad det är, behöver inte laga så mycket mat :))
Vad jobbar du med/pluggar du: Jobbar just nu som springvikarie på förskolor och har också sökt högskola.
Vad har du på dig just nu: Myskläder dvs mjukisbyxor och en stor t-shirt
Har du någon fobi: Små kryp som larver, kakelackor, spindlar, tusenfotingar osv...
Hade du en bra kväll igår: Ja det hade jag, myste mest
Vilket är ditt senaste inköp: Säng!
Din favoritdryck på morgonen: Oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Åre komun, min lön
Har du sovit i din egen säng inatt: Japp
Vad hade du sönder senast: En telefon?
Vem snackade du med senast: Pär
Varm favoritdricka: Oboy eller varm saft
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Coca coola samt vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Sommersby päron cider
När gjorde du senast något riktigt dumt: vet inte, har inte gjort det sen jag var liten tror jag :P
Saknar du någon just nu: en gammal kompis
Vad ska man göra för att få dig irriterad: vara dryg?
Någon jag stör mig på: näe
Intressen: fotboll, film, naturen, uteliv, vänner, killen osv osv
senaste person du kramade: pär

Senaste person du ringde: Mamma
Senaste person som ringde dig: Pär
Vad drack du senast: Trocadero
Vill du ha barn: Ja
Längtar du till din nästa födelsedag: Ja
Har rakat dina ben någon gång: Ja
Är du sugen på något nu: Näe
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inga tycker inte om kaffe
Använder du hudkräm: Jajjemen
Attraheras du av män med skägg: Beror på
Micro-pop eller poppa själv: Poppa själv
Brukar du baka: Ja
Röstade du i det senaste valet: Nä var för liten :(
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Självklart, kan inte bli bättre
Vilken låt lyssnade du senast på: Bad boys
Har någon annan sovit i din säng inatt: Ja, Pär såklart
Vad tycker du är äckligt: kryp..
Har du pengar på mobilen: ja
 
 
 
God Natt Världen!

Det är för oss solen går upp

Efter en sådan här underbar natt i Åre på Tott hotell i fredags med min kärlek då han också bjöd på allt! så fick det mig också att tänka tillbaka på den tiden vi föll för varandra. Kommer ihåg första dagen jag såg honom, första kontakten jag/vi tog, första gången vi sågs och hur otroligt blyg jag var.
 
Trodde faktiskt aldrig att vägen då skulle leda dit den har lett till idag, men jag kan inte säga annat än att jag är så lycklig äver hur den vägen lett mig och oss till varandra och med varandra. Jag svävar på moln och inget känns jobbigt med dig vid min sida. Du ska veta att du är allt för mig och jag älskar dig!
 
 

Sova gott

Var ivög och köpte en 180's säng idag! Vi hade nu börjat komma fram till att sova två i en 120's säng börjar bli lite trångt när man vill fläka ut sig. Innat kommer det bli sjukt god sömn i en sjukt stor säng, nästan lite läskigt faktiskt, kommer nog ändå ligga inpressad mot älsklingen :)
 
Jag vill också ha ett jätte fint och stilrent sovrum som detta, blir så avundsjuk på alla som har det så fint, önskar min plånbok var jätte tjock så att man kunde gör vad man ville gällande inredningen på rummet! Får inte till någonting på mitt rum just nu...
 

Överraskning av min kära

Jag har nog den mest underbara pojkvännen! Han överraskade mig med att vi ska bo på tott hotell i Åre inatt och så bjuder han på både boende och middag ute på restaurang trots att vi inte ens firar nått! Han är alldeles för underbar. Älskar han så otroligt mycket, han är allt för mig

I morgon ska vi på Åre höstmarknad och lika lite, ska i alla fall se FMX showen :) och ikväll blir det mys och utgång i Åre troligtvis :)




Shopping

Tog och klickade hem en snygg jacka till vintern och senhösten trots att det är tunt i plånboken... Men men man måste få unna sig något ibland, fick den faktiskt för halva priset så :)


Helg

Är nu hemkommen efter en lång men skön dag på jobbet :) har beställt pizza och ska krypa ner i soffan framför en film, blir kanske lite fiske oxå :)

Bjuder på en otroligt finn teckning jag målade idag på förskolan till barnen.


Jobbjobbjobb

Nu börjar jag få till datorn så att jag kommer ut på nätet, wihoooo!
Idag trodde jag att jag skulle få en härlig soff dag som vanligt, men mamma ringde kl 8 för att de behövde folk på förskolan i arvesund, så vad gör man inte för att tjäna sig en slant? Det var bara att kliva upp ur sängen och kasta i sig frukosten och åka iväg (Y)
I morgon blir det jobb på Såå förskola från 8-16.30 så blir det lite klirr i kassan nästa månad, sånt gillar jag.
 
Ikväll ska jag slinga håret och börja kika på solsidan säsong ett & två så man kommer igång inför 7 oktober då säsong tre börjar!
 
Nån mer som är lika sugen på att se vad solsidan har att erbjuda detta år som jag är?
 

Måndag

Idag har dagen spenderats i staden tillsammans med mormor och hennes pensionär vänner :p var snäll och ställde upp som chaufför så dom fil åka in och handla lite :)

Nu sitter jag inkräkta eftersom att lilla Patrik fyller 18 år idag så firar han med kina mat, tårta och presenter :) för övrig så klarade han också uppskrivningen till körkortet idag, grattis Patrik!!!!


Lagg....

Jag alskar verkligen datorer.. eller jag bara när dom fungerar som de ska!
Kan vara och är väldigt dött på bloggen nu.. Min dator håller nämligen på att bråka med mig.. Allt fungerar utom webbläsarna, tydligen något i datorn som blokerar webbläsarna så tar mig inte ut på internet...
jätte roligt... Kan inte betala räkningar eller nått, måste se till att få till detta på något sätt...
 
Någon som varit med om liknande förut som kan hjälpa mig?
 

Mad Lady

Det går nu en tävling på facebbok där man kan vinna en Crystal Bra från Mad Lady! Det är en sjukt snygg bh som man verkligen kan matcha ihop till allt! Är jätte snygg att ha till ett par vintage shorts eller varför inte under en halft genomskinlig skjorta där den kan skina igenom lite diskret?
 
Var med och tävla här eller klicka på bilden!
OBS tävlingen avslutas den 30 september så gör det nu!
 

4 latest


Rastar hunden


God middag

Var till stan igår och åt god middag på Eastern Palace med älsklingen. Jag käkade tre friterade rätter och Pär tog grillbuffe, mycket gott, mycket gott. Var till krokom sen för att titta på patriks nya bil ahn köpt som var jätte fin :)
 
Så här såg jag ut igår


 - Byxor: Rut m.fl
- Linne: H&M
- Kofta: H&M

Becca Design

Becca Design har nu 15% rabatt på hela sortimentet under september månad om du uppger rabattkoden: sept15 i kassan! Hur bra är inte det liksom? :D Klicka på bilden för att ta dig till hemsidan!


Jag sitter i alla fall och kikar runt på Becca Design's hemsida på massor av coola och sjukt snygga smycken till otroligt bra priser som jag jätte gärna vill klicka hem! Tänkte ta och visa en del av alla de snygga smycken som jag har hittat och verkligen är sugen på som för dagen var ringar och armband eftersom att jag är i stort behov av det.
 
Måste säga att Becca Design är en utav de bästa smyckes sidorna där man verkligen alla kan hitta något! Rekomenderar verkligen en titt in på sidan, och nu när det är 15% rabatt vid användning av koden högst upp på sidan så är det ju ingeta att fundera på! 

Måndag

och regn. Spenderar dagen med att mysa i soffan framför Playa del sol säsong 1 & 2. Tänkte ändå bjuda på dagens kläder som blev en enklare och lite tråkigare outfit pga dålig inspiration av vädret... samt visa en otroligt fin t-shirt som jag fick hem med posten idag :)
 
- Tröja : Carlings
- Jeansleggins - Rut m.fl
 
Här är t-shirten som kom hem med posten idag från H&M.
 

Kläder till hösten

Kikade in på ellos och hittade en enkel men snygg t-shirt som man kan ha till det mesta och ett par gråa jeans, som jag tycker passar bra nu inför hösten.
 



Färgen svart

 



Hard work, work

Fick vick jobb idag på hallens förskola :) jätte gulliga, söta, roliga, barn och personal :) började 09.20 i morse så fick en liten sovmorgon :) ligger nu på rast i 10 min till för att sedan jobba till 17.20 :)

Ska nog för övrigt tacka ja till lägenheten ikväll och hoppas på att det är vi som får den sen :)


Tävla med Sony!

Sony har nu en as bra musiktävling med Sony Vaio där man kan vinna ett par as snygga Sony hörlurar eller en Xperia S! 
Vill du vara med och tävla så Tävla här!
Genom att man gillar deras Facebook- grupp och gör tävlingen via länken så är du med och tävlar om att vinna:
 
 
Hörlurarna är också med i Mike snow videon som ni kan se här:
 
 
 
Gör som mig, var med och tävla du också!
Tävla här!

Lägenhet

Fick ett erbjudande om en lägenhet idag! :D Har bokat tid men nuvarande huresgästen så ska till järpen och titta på lägenheten kl 18.00 ikväll :) Hoppas verkligen att den är fin och att vi får den sen i så fall :)
Skulle vara otroligt skönt om jag och Pär fick flytta någon gång och ''bygga'' upp vårt eget hem.
 
Så här ser i alla fall lägenheten ut utifrån :)



Löv


Bubbleroom

 Sitter och kika runt på bubbelroom's hemsida, och jag måste säga att jag hittar mycket snyggt där!
Check it out!
 
Bubbleroom är en otroligt bra sida för alla att handla på också, det finns allt för alla! Brukar också handla mycket av kläder och jackar från deras hemsida och de är riktigt bra kvalitet på varorna måste jag säga, dom håller riktigt länge och sitter otroligt snyggt :)
 
Det är också lätt att hitta vilken storlek som passar en. Jag själv tänkte ta och rekomendera lite jackor som jag själv tyckte var riktigt snygga ocg som passar till fest och vardags i höst/vinter. 
 
De har verkligen fått in otroligt mycket snygga jackor nu sådär mot hösten och den kommande vintern. Dom har verkligen jackor av alla sorter! Pälsjackor, dunjackor, parkas, skepparkavajer och name it!
Skulle jag haft hur mycket pengar som helst så skulle jag nästan köpa alla jackor, har så otroligt svårt att bestämma mig över vilken av alla dessa snygga jackor jag vill ha.
 
Kan också rekomendera er som är jacklös nu att ni tittar in på deras hemsida och kikar på allt ögongodis som verkligen finns där till bra priser också!
 
Tänkte visa några jackor som jag vill ha:
Jackan heter Karakorum jacket och är en otroligt snygg jacka av dun. Något jag verkligen rekkomenderar! Den sitter så snyggt på också. 
 
 
 
 
Denna jackan heter Alanis Jacket och är ursprungligen från Vila. Riktigt snygg parkas i färgen blå som passar till både fest och vardags. Har tittat på en likannde i flera år men aldrig kommit till kritan att köpa en sådan.
 
 
Och dessa Jofama By Kenza jackor smälter man ju bara för, denna jackan heter Kenza 3.


Detta är mina top 3 jackor just nu, men det kommer ständigt in nya snygga jackor så listan uppdateras för mig själv hela tiden. Men ta en titt in på sidan, det kan jag verkligen rekomendera!

4 senaste fån Instagram

Följ mig på Instagram: jennnyfer
 

Black & Green

 
Jeansleggins - Rut m.fl, Linne - H&M, Kofta - H&M, Klocka - Ur & Penn

Angelica 17 år

 
Födelsedagsbarnet som självklart fick de bästa pressenterna av mig och pär :) bland annat t-shirten hon har på sig, en annan t-shirt med fransar och 250 kr at göra vad hon vill för.
 
God tårta, omnomomnon



Dreams come true?

 
Photo by me

Det nalkas höst

Och det är min systers födelsedag. Grattis på 17 års dagen Angelica! 
 
Dagen har jag och hundarna spenderat med att städa huset för att vara snäll mot syster och mamma så de slipper göra det sen innan folket kommer. Var ute en sväng och tittade runt i naturen för det är rätt varmt idag ändå och inte allt för tokigt väder. Har redan fått höstkänsla och bättre känns det inte när man ser löven falla, blommorna dör och åreskutan är vit av SNÖ?! Sommaren går allt för snabbt.
 
Så här ser jag ut idag
Jeans - Gina tricot, T-shirt - Gina tricot, Halsband - Ur & Penn
 
 
Någon bild från naturen idag
 






Film

Har myskväll med älskling och tilla. Äter popcorn och dricker coola framför snabba cash 1, riktigt mysigt :)


Dagens inspiration


Lawless - Måste ses!

Tänkte passa på att tipsa om en film som verkar sjukt bra. Den heter Lawless och har biopremiär den 14 September.
 
Filmen utspelar sig under förbudstiden i USA och är den sanna berättelsen om  de tre bröderna Bondurant som vågade sätta sig upp mot överheten. Bröderna är fräcka och orädda unga spritlangare som kom att bli legendariska brottslingar.
 
Filmen erbjuder en klassisk amerikansk gangstersaga med modigt envisa män i kostym och hatt, actionfyllda skottlossningar och en dos romantik, kan det bli bättre?
 
Jag tycker i alla fall att filmer ser grym ut och är något som jag måste se!
Ta och kika på trailern.
 
 
Läs mer om Lawless

Weekend



Mmmmm, gott :)

Åkte till svärfar och Patrik ikväll för att käka lite god middag och mysa lite grann:) till middag bjöd dom på entrecote, råstekt och whisky sås :) mmmm vad gott de var :) ni sitter vi och äter lite glass med choklad sås och tittar på en film som jag tycker är sådär, men killarna gillar den i alla fall:) (y)

Ha en bra lördag!


Stadstur

Åker till stan en sväng nu för att handla en födelsedagspressent till min syster som blir 17 på måndag :) vet inte riktigt vad jag ska handla men jag hittar nog nått kul :)


Work today

Ligger i soffan och tar min rast för dagen :) 2 timmar och 45 min kvar nu av arbetsdagen, sen är det heeelg :)


Valpen

Lill valpen ville också vara med på kort :)
 

Lite nytt

T-shirt - Gina tricot, Halsband - Ur & Penn, Örhängen - Veromoda, Kalender - Clas Ohlson
 




 

iPhone 4/4s

Sitter och kikar lite gran på skal till min iPhone. Hittade då denna coola sidan med otroligt mycket snygga och coola skal till min iphone! Dom har verkligen allt man kan tänka sig. Några urval är exklusiva blin bling skal, små gulliga skal med ex katten gustaf, hollo kitty, fotbollsskal, blinkande LED skal, ja you name it. Rekkomenderar verkligen att du tittar in på denna sidan. Jag tycker också att skalen är i perfekt prisklass! Här har man råd att handla mer än ett skal åt gången, vilket jag tycker är suuuper bra!
 
Det finns helt enkelt ett skal för alla på Nymobil.se :) Så kika in där!
 
Ett skal som jag fastnade för direkt för och vill köpa är detta underbart söta och fina skal :)
Du kan klicka på bilden för att komma till skalet.
iPhone skal!

The daily

Skor - Nelly, byxor- Rut m.fl, linne- syeters, kavaj- H&M, halsband- made by Angelica


Its rainin man


Ny design

Håller på att göra en ny design så bloggen kommer att se lite rörig ut innan jag lyckas lista ut alla finesser :P Har glömt en hel del gällande kodning, var så länge sen jag gjorde de nu...

Utan mörker finns det inga drömmar







Dagens

Dagen har spenderats med mormor :) först en tur till åre och sen köpte vi lite fika och for hem till henne för lite gott mys :)
I morgon bär det av till åre igen för då ska jag jobba som vikarie på en förskola, ska bli roligt att få leka med de små gulliga barnen :)

Glada tjejer!



Kommer aldrig glämma den här kvällen med dig Elle! Tänka sig att det var just DU som fick vara med på min första fylla och första gången på krogen, de trodde du aldrig va? ;)
Till alla er som tar studenten 2013 ha de bäst de sista året nu och ta vara på tiden som är kvar, tro det eller ej men ni kommer att sakna skolan sen :)
 
Elles blogg hittar ni här! den är värd att läsa :)

Myser

Fiske idag med Pär och hans bror Patrik :) fick två små fiskar annars så var de dött :(( hmm... Tog med Patrik hem till oss och käkade god middag, sedan bar det av till Åre med mig som chaffis medan grabbarna njuter av drinkarna och jag tittar på... Nästa gång kanske de är min tur :))