Dagar jag minns

Syster, jag och mormor åkte på shoppingtur till Östersund och hamnade såklart på ett loppis, vad annars när vi är på en tur till stan? Kanske inte ser så mycket ut med det är en av alla dagar som lägger sig på hjärnan som ett glatt minne.
 
 

Last monday

Sitter och har suttit med bror och myser lite med julmust och sons of anarcy innan jag nu ska iväg på jobb kl 14. Detta har jag på mig idag, en enkel och skön outfit. 

Tröja - vero moda / jeans - Gina tricot 



Beslutsångest!

Testa en helt ny färg eller fortsätta med nått liknande som mitt nuvarande!? Beslutsångest! 




Höstfit

Detta står nu på min hylla i köket och väntas nu på att bli uppdrucket/ätet utan mig. Dags att sluta med onyttiga varma mackor osv till lunch nu och ta tag i denna mumsiga måltid.




Vackraste

 

Nike Air Max

Hittade ett par underbatra Nike Air Max träningsskor att dö för. Så sjukt snygg och passar perfekt både till träningen och vardags. Har ett par Free Run i mint grönt men de passar som inte till allt utan sticker ut lite för mycket ibland. Men dessa alltså. De sjukaste av allt är att de är sänt från över 2000 kr till 400! Tur att jag snart fyller år.
 
 
 
Här hittar ni skorna.

Bowling

Hade en grymt mysig kväll igår med älskling, Henke och Kajsa. Extra kul var de eftersom vi inte träffat Henke och Kajsa på sjukt länge. Hade mys middag i vår lägenhet och drog sen in till Åre för bowling och mys.



Sol, vind och vatten

 
 
 
 
 

Homie

Tog en tripp till stan så här på kvällskvisten för att träffa en vän lite snabbt. Tog och införskaffade mig ett par nya örhängen från Cubus när jag ändå var där och de hade 20% på allt i butiken. 




Molniga men varma dagar



Corner sports bar

Sambon blev glad att han slapp följa med mig och shoppa i Åre. Han hittade en sportbar och så klart så spelar hans favvo lag så då blev vi fast här ca 2 timmar framöver. Men vad gör det när jag har nötter och cola? 




Lördag

Igår blev det utgång för kille och vår vän Tobbe och jag blev chaufför, så idag är jag riktigt pigg och glad jämfört med min kära sambo som helst spelar tv spel hela dagen. Drog med han till Åre ändå så vi i alla fall får något gjort idag. 




Today's


Jeans - H&M, Linne - NELLY, Kofta - H&M 



Min bästa kompis