Förberedelser

Hjälper mamma idag också med att förbereda och finsputtsa inför loppisen som hon ska ha här hemma i morgon. Spenederade typ hela dagen igår och dagen innan men att fixa fram saker från hela huset, prismärka och hålla på och fixa och dona. Nått har vi ju i alla fall fått till. Hoppas bara på att det är några som hittar hit i morgon oxå....
 
(lånad bild)

Hemmagym

Har man inget gymkort och om vädret inte tillåter att man är ute en dag som denna så finns de ju super bra appar så man kan ha sitt egna lilla hemma gym med sin egen kroppsvikt. Passade på att köra två övningar när jag ändå inte hade nått annat att göra. Hoppas att vädret lättar lite till kvällen så att man hinner med en powerwalk!
 

Dog


Sommaren är här

Fin dag idag! Först jobb kl 1 på fritids varav att vi var ute i solen hela tiden, kom hem halv 5 och nu avnjuter man solen på balkongen och inväntar en skön kväll med grillning.


Vårjacka

HIttade äntligen en vårjacka förra veckan på nätet och idag trillade den ner i min brevlåda! 
 


Fiskmåsar

Vårmys ute i solen med tilla.


Ge tillbaka solen!

Solen var som helt borta idag och fanns inte ens en tillstymmelse av att den skulle komma fram. Regnande i morse och sen har bara molnen sett så tunga ut så jag väntar bara på mer regn nu.

När det ändå inte finns nått att göra så tog vi en städ dag i lägenheten idag och så var jag lite duktig och bakade nougatrutor och motorstarka så att vi har nått gott att tugga på i detta väder!

Nyss varit på fotbollsträning och ska nu mysa ner mig i soffan med Pär och titta på Andra avenyn.


Ge mig värmen nu!

Efter allt detta prat från alla nu som ska åka utomlands nu i maj och juni + alla resor som reas ut nu i maj så känner jag bara ett större och större sug på att åka utomlands. Var nyss till Manchester men vill ju ha lite sol och bad nu. Längtar därför bara mer och mer till 12 augusti för då är det äntligen min tur att få åka iväg för att sola och bada. Alcudia - Mallorca blir det detta året, för 4 gågen också sen 2005. Finns nog inget bättre ställe att åka till inom Europa!
 
 
Ska du utomlands nu, i sommar eller i år och vart ska du åka?
Dela gärna med dig av dina tankar och upplevelser av nya platser i utlandet :)

Nike Free Run 3

Efter att ha hört så ortoligt mycket positivt om Nike Free Run skorna så jag bara tvungen att beställa ett par. Syster visade en sidan som hon bestllde från där alla Nike Free Run skor kostar mellan 400-500 kr så då var det inte så mycket att fundera på då dessa ligger på över 1000 kr i butiken :O
Ska till mamma och hämta dem idag, dör bara över hur snygg färgen är på skorna :) nu kommer mina fötter vilja träna mer än nånsinn :))
 
Nån annan som har dessa skor och kan dela med sig av hur du tycker eller känner för dessa skor?

Tävling

Om att kunna vinna smink för 300 kr från Styledbybeauty :))

Tjockis

Älskar vår lilla go knul så mycket! Så söt så :))))