Älskar nagellacket!


The magic leaf


Friday and i'm in love

Sitter på jobbet och har fredagsmys med barnen. Tittar på Karlsson på taket och äter glass, kan ett jobb bli så mycket bättre? :)
Bjuder på dagens kläder också.


Perrito y yo


Den dagen, den glädjen


Cashflow

Är på jobb idag igen, denna veckan fick jag ihop 4 arbetsdagar ev 5, vilket jag tycker är supeeer (Y).
Min outfit idag består av ett:
Linne - Ellos
Väst - H&M
Jeansleggins - Rut m.fl
 

Blondie VS Brownie


Bilden är dock en gammal bild med den var lättast att ändra om för tillfället, men släng gärna in en komentar om vad ni tycker ser bäst ut :) Om jag vågar färga till nått annat än samma gamla vanliga färg jag haft i alla år. Ibland önskar jag att jag inte var så feg gällande håret. Med det är trots allt det som inte går att ändra om man blir missnöjd med det och man kanske inte riktigt känner sig nöjd med sig själv om det blir fel.
Men vad tycker ni?

Black'N White


V-ås

Här kommer några enstaka bilder från lördagen hos Emeli i Västerås. Tog inte så mycket intresanta bilder. Sen var det min kära kille som hade kameran så blev inte så mycket vettiga kort ;)
 

Tatuering?

Har varit sen länge mycket sugen på att skaffa en tatuering. Jag har redan bestämt och känt efter hur den ungefär ska se ut och vart den ska sitta. Men det är ett stort val om att ha en tatuering eller inte. Jag vill så gärna ha en men något i mig säger ändå inte. Tänk om man skulle ledsna på den eller att alla bara skulle bli fel. Det finns så många tankar som snurrar i mitt huvud angående tatueringar. Lär väl ändå sluta med att jag gör den, då jag känner att ekonomin räcker till. Det är inte direkt billigt.
Ni kan få se två smakprov på jag ungefär vill att den skulle se ut.
 
Någon som ni fastande för direkt?
 

Army t-shirt

Klickade precis hem denna skönhet från Boozt, kude inte hålla mig, och verkligen inte när det redan var 25 % rabatt på alla nyheter + minn pressentkort på Wrapp på 50 KR! Den kostade ju ingenting i slutändan ju!
Tycker att ni kan kolla in på Boozt, de har otroligt mycket snygga nyheter nu och de har 25% på alla nyheterna, kan ju inte bli bättre!
 

Shopping från västerås


Imagine this

Vad gör man inte för att få vara på platser som dessa? Skulle kunna göra nästa vad som helst för att få åka till sådana paradis och bara leva som en lyxhustru på den vackraste stranden i några veckor och bara gotta och mysa ner mig i den varma och mjuka sanden. Detta är livet, detta skall upplevas innan jag dör.
 
 
 
 

Dreggel

När jag var på Bik Bok i västerås så fastande jag såklart för ett par skor som jag bara måste ha! Dom är så sjukt snygga, balla, coola, tuffa, ja dom är och har allt! Synd att min plånbok säger ifrån för tillfället bara....

Känslor


Iphone 5!

Klicka dig in på denna länken och svara på några frågor, det tar ca 60 sekunder så är du med och tävlar om en Iphone 5 samt att du får ett rikspressentkort hemskickat till dig på 100 kr. Allt är helt gratis!
 
------> Klicka här!
 

I'm back

Bloggen har legat rätt död sen i Fredags och det är på grund av att vi tog en spontanresa till Västerås i Fredags och kom hem i Söndags kväll. Sen har jag bara inte hunnit med att titta in här på grund av jobb. Sjukt mycket jobb jag får för att vara arbteslös btw.
 
Helgen spenderades som sagt i Västerås. Jag, Pär och Patrik tog bilen ner och överrraskade Emeli (pär och patriks syster) riktigt kul faktiskt :) Vi bodde på scandic och fick lyxig hotellfrukost som såklart alltis är det bästa på hela resan :) Sedan har vi tillbringat dagarna i ett stort Shoppingcenter och självklart på IKEA! :) Var ut på korgen i lördags och jag tog mig in där det va 25 år, de trodde jag aldrig, men kul var det :)
Blev en hel del bilåkning för en så pass kort resa men men det kan vara bra att åka bil långt också :P
Lägger kanske in lite bilder från helgen i morgon, tog inte så mycket bilder heller och har inte lagt in de i datan än. Vi får se vad jag gör.
Bilder på mina/våra inköp kommer jag såklart att lägga upp, ikväll eller i morgon.
 

Skinnställ

 Nu när sommaren är över så har jag blivit sjukt sugen på att kliva upp på en motorcykel med det snyggaste skinnstället och hjälmen man kan tänka sig. Mötte nämligen en motircyklist idag när jag skulle iväg en sväng och kom genast att tänka på alla dessa coola skinn kläder och ställen som MC åkarna har på sig.
 
När jag väl börjat tänka på det så grävde jag mig djupare in i tankarna och kom fram till att dagens skinnjackor som vi kan köpa i en vanlig klädaffär ofta är inspirerade från självaste motorcykel stilen. Jackorna är till och med döpta till ex MC jacket och liknande med ordet MC i. 
Vilket jag tycker innebär att vi flesta som köper skinnjackor i den stilen är inspirerade från MC modet och kanske egentligen själva skulle vilja ha de snygga MCstället men vet inte när vi ska använda det eftersom att man inte har eller åker motorcykel. Jag tycker i alla fall att motorcykel kläderna och ställen är sjukt snygga!
 
Och inte bara gälladen Skinnjackor osm vi använder till vardags utan även skinnbycxorna och imitations byxor av skinn som har blivit riktigt innne idag tycker jag också har mycket inspiration som kommer från MC och liknande. Vi använder alltså en hel del så kallade mc kläder/ställ fast av våran egna blandning och en nyare och mer moderik blandning. En mix av mode, rock och mc skulle jag vilja kalla de skinnkläder vi som inte kör mc idag använder :)
 
Hittade en cool sida också när jag ändå snackat och luddat runt massa om MC kläder osv som jag tycker har väldigt mycket att erbjuda en MC åkare. Vem vet en dag kanske jag också är det och får klicka hem nått så fin från denna sidan? :) För det skulle väl ändå inte finnas nått härligare än att kliva upp på en snygg motorcykel en varm och fin sommardag bakom sin älskling och bara köra iväg utan destination. Det är nått jag drömmer om att göra, och kanske fler av er också?
 
Här är i alla fal sidan jag hittade som har massa coola mc grejer att erbjuda till bra priser :) ---> AVAMC skinnställ
 

Road trio

Sitter nu i bilen tillsammans med bröderna fahlen påväg mot Västerås :) ska dit för att hälsa på syster fahlen och se hur hon har det :)


Naturprommenad i de sista höstdagarna

 
 
 
 

spöktiden närmar sig


Voffiloffsen


Höstsnygg

 
 
 
 

Björkens magi


Hår


45 års middag

Var på 8 timmar jobb idag i mörsil och när jag sedan kom hem bar det av till Duved för att fira Tomas (pärs platspappa) som idag fyller 45 år, Grattis igen Tomas! Förrätt med lite snittar av fisk och några röror. Middagen som bjöds var en enormt god tacko paj och självklar tårta som efterett :) mumms :)
Är nu hemmkommen och myser ner i i soffan framför Berg flyttar in, som hon idag gör hos Dolph Lundgren.
Dagens outfit bestod av detta, i alla fall halva jag :)
 

Sommar eller vinter?

Igår kom den första snön hemma hos mig. Både roligt och tråkigt tycker jag. Tråkigt att det blir kallt och de varma fina sommardagarna med bad osv är borta. Det positiva är att snart är det jul, massa massa skoteråkning, fina, kalla och grymt härliga vinterdagar.
Finns mycket positivt och negativt med båda årstiderna, men vad tycker ni?
Är sommaren bättre än vintern?
 
 
 

Vm kval!


Nail inspiration

Kan inte få långa naglar.. Biter bara av dom, och har jag väl lyckats spara en stund så går dom ju bara av.. Några förslag på hur man får naglarna att växa snabbare och bli hårdare? :)

Missing the summer

Nu börjar jag verkligen sakna de varma och härliga sommarkvällarna när man kunde ut och ta en sväng med båten i det härliga vädret och bara va. Vill inte ha de gråa, trista och kalla vädret där man ständigt måste tänka på hur man ska klä sig för att inte frysa och hur deprimerad man blir av att kolla ut genom fönstret och mötas av en helt grå täckt himmel som det sedan kommar antingen regn eller blötsnö från. Sommaren är helt klar bättre än denna evigt långa höst där man bara går och väntar till december - julen och de nya året.
 

Förskola

Sitter och äter lite frukost nu för att snart bege mig för att lämna av till hos mormor och sedan mot jobbet. Idag fick jag pass mella 09:30-17:30 vilket betyder att jag har stängning. Första gången jag har det så vi får se hur det går, men det ska väl inte vara så svårt att låsa dörren?
 

Valpen som...

Växer upp. Jag vill att valparna ska förbli valpar, dom är ju som gulligast och underbarast då. Men jag tycker om Tilla fast än hon börjar bli stor :) Men hon har visst inte vuxit ifrån buset än inte, tycker fortfarande att det är ett monster i en liten söt förpackning.
 

Post till mig

Tog mig en prommenad med hundara och hämtade posten när jag ändå var ute och prommenderade. Där låg det ett paket med mig som jag hittade dessa byxor i :)
 

Bilder från gårdagens grannyra

 

Smarrigt

Dagen idag spenderades i soffa framför en bra film, ''What a girl wants'' med Amanda Bynes en riktigt bra film faktriskt, alla filmer med Amanda är faktiskt bra. Jag tog och gjorde mig en smarrig lunch ockspå, cholkadpudding med hallon och blåbär, mums!
 

Vill ha i födelsedagspressent

Är på jakt efter en dunjacka med utseende som några av dessa 4. Men hittar inte någon i nått lämpligt pris. Alla jackorna kostar typ 2000-3000 och det är inga pengar en fattig och halft arbetslös tjej som jag vill eller kan lägga ut.. Och att önska sig när man fyller år lär ju också vara helt meningslöst om man inte hittar en sådan jacka fast till ett sjukt mycket bättre pris.
 
Någon som har tips på var man kan hitta dessa jackor på för sidor och till bra priser, behöver inte vara dessa märken med med liknande utseende? :)
 
 

Gratis biobiljett!

För er som vill få en biobiljett enkelt och gratis och sammtidigt vara med och tävla om ett pressentkort på elgiganten värde 20000 kr kika in på denna länk och svara på frågorna så är ni med och deltar och får sammtidigt en biobiljett hem :)
 
KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FRÅGORNA OCH SIDAN det tar ca 60 sekunder att svara på enkla frågor med alternativ till varje :)
 

Grannyran Mattmar

Var i Östersund idag på Torget och kikade på vilka som fick dela på de övriga 33 miljonerna som i veckan inte blev utdelade. Roligt nog så kände jag och viste vilka flera var som kammade hem stora pengar.
 
Största vinsen som gick ut idag var på 6,4 miljoner, det hade man inte tackat nej till :)
 
Dagen i övrigt på grannyran bjöd på mycket folk, såg från Andreas Weise, magdalena graf och tobbe trollkarl var också där och underhöll, konfetti och mycket, mycket pengar delades ut till 18 stycken super glada människor på den rätta postkoden :)
 
Sitter på pojkvännens dator och har där inga bilder från dagen så slänger upp massa bilder i morgon om jag lyckas få kontakt med min dator som ständigt krånglar hela tiden....

Outfit a la mig


Gangnamnstyleee


Min musik

Har inte så mycket för mig en kväll som denna, nyss hemmkommen från stan och matchen och satte mig nu framför datorn för at kolla lite musik som kommit ut på spotify.
 
Tänkte vara lite snäll och erbjuda er min spellista som har allt från svenskt skit till rock och det allra bästa just nu! Så varför inte? Ta en titt och se vad ni tycker om min musiksmak :)
(hittar ni nått jätte dåligt eller mysko som typ eddie meduza så är det killens låtar ;) )
 
 
 

Ödff - Älta

For in till stan för att kika på Ödff-Älta i jakten mot nya damettan. Tyvärr så slutade matchen 1-1 så det är till helgen när Ödff rullar vidare mot Älta på bortaplan som det avgörs vem utav dom som får gå upp. Ska bli spännande att se. Skulle vara roligt att ha ett lag så nära som spelar i nya damettan :)
 

3 Times of me


Rosa och silver

Fick hem två paket med posten idag och det var dessa underbarheter som kom :D
 

Inspo of today


Lunch

Pär var hemma från jobbet idag för att han var sjuk. Vi spenderade då dagen i soffan framför tvn med alla avsnitten med Pistvakt. Mysiiiiigt, mysiiigt :)
Vi hittade en Haulomi ost i kylskopet och colaburkar så vi tog och gjorde oss en liten annorlunda lunch idag :P
 

Ännu ett toppenprogram!

I morgon har ännu ett underbart roligt program säsongspremiär. Gustafsson 3 trappor! Det tråkiga är att de valt en dålig dag och dålig tid för programmet för det är inte varje fredag man är sugen på att sitta bänkad framför tvn. Det händer ju faktiskt att man har annat för sig 21:30 på en fredag:P Men jag får försöka följs så många program det går och annars finns de ju alltid tv4 play och repriser så på ett eller annat sätt ska det ordna sig :)
 

Skönheten och odjuret

Hittade en annan snygg sminkning som jag bara måste testa nån gång när jag ska ut eller liknande :) tycker att denna sminkningen passar bra till både vardags och fest faktiskt.
Något som kanske passar er också?


Same but different


Promenad i höstens ljus

Tog mig en promenad med hundarna i detta otroligt vackra vädret. Måste passa på att njuta av de sista dagarna nu för på söndag ska det komma snö o.O

Riktigt skönt med en promenad faktiskt, både välbehövligt för hundarna och mig :)


Wonderful days


Ny Välkomstskärm

Började bli less på den gamla vanliga och tråkiga välkomstskärmen som man ständigt möts av varje gång datorn startas och det är dags att logga in. Hittade förut ett program där man kan ändra om bilden till något trevligare så man blir glad när datorn startar. Här blev mitt resultat av bildval :)
 

Dagen i bilder


Mannen som talar med hundar

Satt och tittade på mannen som takar med hundar då jag hörde Tilla började morra mot tvn. När jag tittade på henne så ligger hon helt spänd och okontaktbar och bara glor på tvn. Hon verkar i alla fall ha hittat sitt favoritprogram. Hoppas bara då att hon förstår vad Cesar säger och hur hundarna gör så att hon kan ta till sig nått av det utan att jag behöver hjälpa henne ;)
 

Surf girl


Rubrik

 
  • Jeggins: Rur m.fl
  • T-shirt: H&M
  • Skor: Stadium
 
 
 
 
 

V.40

En bild säger mer än 1000 ord. Sammanfattar därför vecka 40 med det.

Postkodlotteriet's grannyra!

Ja då säger man väl grattis till grannbyn då för at ni fick denna grannyran då! Synd att man sitter här i byn bredvid med två lotter och hoppades på vinst, men nej då, jag är inte bitter.
 
Jag är i alla fall jätte göad för alla er som har lott och lotter och tycker att det är kul att någon så nära vinner för en gång skull. Känner också massor av er som troligtvis kommer att vinna en hel del pengar. Hela 50 miljoner är det ju som skall delas ut på 146 vinster! Helt sjukt ju.
 
Ska verkligen bli kul att titta på detta avsnitt som kommer att sändas 20 oktober 19:30 för att se när dom kommer och hälsar på några av er lyckliga samt alla ni lyckliga som kommer stå på Stortorget där vi får se hur mycket ni vinner var och en :)
 
Mer information om denna grannyran i Mattmar finner ni HÄR.
 

Frogghoppers

Sitter och spelar ett spel med barnen som heter "frogghoppers" haha sjukt roligt spel ändå, har aldrig heller spelat det förut förns nu x) funderar seriöst på art köpa spelet x) de är massa grodor som man ska trycka på och få dem att hoppa ner i burken, sjukt beroende framkallande spel där man sammtidigt blir irriterad och inte vill sluta för en alla grodor är i burken igen x) tror jag tyckte de var roligare än vad barnen tyckte. Vissa spel måste man tydligen bli äldre för att tycka ska va rolig fast spelet är ämnat från 3 år och uppåt (y)


Min andra hälft


Make up

Hittade en snygg sminkning av ögon som jag måste testa nån dag framöver då jag är ledig för att se om jag får till den och hur jag ser ut i den :)


Follow me


Äntligen

Sitter nu bänkad i soffan framför tvn med bullar och cola och inväntar de sista minuterna innan Solsidans seriestart! Äntligen säger jag bara, något jag väntat på länge.
 
Se trailern här!
 
 

Kollage

Gjorde ett litet ego kollage med både nya och gamla bilder på mig själv. Vissa bilder är bara nån vecka och andra är några år. Det är kul att se hur förändringen genom åren blir :P
 

Gratis pressentkort!

 Tänkte ta och tipsa om en grym sida som heter Gratisbio där man kan få helt gratis pressentkort på en otroligt stor mängd av butiker! Jag själv är med på sidan har har redan efter en månad fått ett pressentkort på Ginatrickot på ett värde av 50 kr! Jag har nu inte heller långt kvar till jag får mitt nästa gratis pressentkort. Och som sagt det är helt GRATIS!
 
För att få poängen räcker det med att man antingen besöker hemsidor, svarar på frågor, tar del av sjukt bra erbjudanden och mycket mycket mer.
 
Jag säger bara en sak, gå med du också! för alla vill väl ha gratis pressentkort hemskickade i brevlådan? :D
 

Rabattkod till Bacca design!

Tänkte ta och dela med mig av ett sjukt bra erbjudande från Becca Design.
Det är så att du får 50 kr rabatt på hela sortimentet på Beccadesign's hemsida när man handlar för minst 300 kr. Rabattkoden gäller under hela oktober!
Uppge rabattkoden okt50kr i kassan för att ta del av det absolut underbara erbjudandet!
 
Klicka på bilden för att komma till Becca Design's hemsida med alla deras underbara erbjudanden!
Något som jag verkligen fastnade för och rekomenderar är:
 

I'm a 90's bitch!

Underbart minne, syster och jag var med i ''småstjärnorna'' för oss barn i byn, självklart så ställde vi upp med Millenium 2 av Markoolio som självklart var min strörsta idol :) Alla som var med fick också ett pressentkort på vårt fik i byn, mumms!
 

Lazy domingo


Höstplock

Snöade i Åre idag och hörde att det troligtvis skulle börja snöa hos mig också runt torsdag.. Vi kände då att det var dags att plocka ihop lite saker på gården inför snön och den kommande vintern. Sån tur så har det slutat regna och solen tittar fram lite nu och då så det var rikigt skönt att vara ute och plocka lite faktiskt :) Nu är i alla fall tråkgörat slut och jag får slå mig ner i soffan och mysa framför tv'n resten av dagen i väntan på Solsidans säsongs start! :D
 
 

Sovmorgon

Efter många tidiga uppstigningar denna veckan och en tidig uppstigning igår så tänker jag sova hur länge som helst idag! Ligger förmodligen och sover nu när ni läser detta också ;)
 

We'll be back

Åhh fick precis en otroligt stor saknad till när jag och Pär var i London i december. Hela staden avr så fin, mysig och helt underbar. Vu hade en otroligt fin weekend där och fick se mycket roliga och fantastiska saker. Madame tussauds var nog en av de klart bästa sevärdheterna i London måste jag säga! Man kan inte åka till London och missa det. Jag kan säga nu att vi ska tillbaka dit, när och hur det vet jag inte än, men tillbaka ska vi :)
 

Be a star


Shoes for me, myself and I

Nu när hösten är här och vintern kan komma vilken dag som helst så kom jag att tänka på att jag inte har några skor :O Det jag har att välja mellan när jag jobbar ute och är ute är jumpadojor eller skoterskor o.O
Så kikade runt lite på nätet efter ett par Salomon skor som jag tittat på länge och tog nu initiativet och klickade hem ett par, kosta vad det kosta vill nu men jag behöver dom :)
 
 
 

Gameday

Tog en tripp till Sveg idag med fotbollslaget. Ja eller laget vet jag inte om man kan kalla det, 8 spelare från laget varav en del som blev inringda från flicklaget. Men men vi fick ta det som det kom och vi gjorde en rätt okej match på våra 8 man och gjorde allt vi kunde. Hur som helst är det aldrig lätt att spela 8 mot 11 och nästan ingen tillhör det riktiga laget.. Efter matchen så tyckte Svegstränaren att vi gjorde en sån bra insats att vi kom dit och spelade med så få då vi blev bjudan på pizza!
 
Gammal lagbild
 
 

Fågel kvitter

Skönt att jobba på förskola en dag som denna då man bara får vara ute hela dagen i detta otroliga finväder och fågelkvittret tillsammans med barnen! Sånna här höstdagar är helt underbara och som vill jag ha fler av :)


Kvällens film

Ska nu mysa ner mig i soffan med pojkvännen och familjen framför denna filmen med en bulle och ett glas mjölk i handen.
Har hört mycket bra och positivt om denna filmen så det ska bli kul att se vad den har att komma med.
Någon som sett denna filmen?
 

Paket

Var och hämtade ut ett paket som kom idag från Gina Tricot :)
Dessa sjukt snygga trosor var vad som fanns i paketet.
 
 

The world today

Hade finbesök idag från Kia, har inte träffat henne sen vi gick ut trean så det var jätte kul att träffas och prata av sig lite om gamla minnen osv :)Trotts kanelbullens dag så bakade vi kladdkaka istället, mycket lättsammare och går sååå mycket snabbare :)
 
Var nyss ute i det otroligt vackra vädret med valpen så hon får springa av sig lite, hon blir ju helt galen ibland. Ikväll åker vi nog till en äng för att träna inkallning, apport och annat skoj för att se hur duktig hon är och så att hpn blir bättre. Vill ju ha en lydig hund! :)
 

Kanelbullens dag


Tiden går så snabbt

Har haft Lill valpen i 2,5 månader nu och vet inte om man kan kalla henne liten längre heller. Jag minns dagarna förr då hon bara sov och var en söt liten valp, idag är hon ett litet monster som bara busar och gör otyg :) men lite kul är det ändå :) har börjat träna henne mer och mer nu gällande allt när hon okar mer och för att få henne trött :)


Remember those days

Ett underbart projektarbete med en otroligt underbar och nära vän!
Kommer aldrig glömma alla tokigheter vi gav oss ut på, våra planer och allt vi gjorde för att få ihop en broschyr om Storsjöodjuret.. Haha vilken idé, men vi hade klart roligast och var klart bäst iaf ;)
 

Life is short, and it is here to be lived.


Hårfrisyr, ett ilands problem?

Jag ärless på mitt hår nu och tycker aldrig att jag får till något med det, allt ser bara fult, tråkigt och dött ut. Har aldrig ändrat min frisyr eller färg på mitt hår och är sjukt sugen på att testa något nytt! problemet är vad jag ska testa och om jag väl vågar när man sitter där hos frisören o.O
 
Ibland vill jag kunna trolla eller nått så man kunde ändra frisyren, färgen osv utan att något hände och så man kunde få tillbaka det man hade innnan om man skulle bli missnöjd, tyvärr så är det bara drömmar och tankar som är omöjliga att få till...
 
Dock så tror jag att om någon skulle komm på något liknande så skulle det slå och bli stort, för vilken tjej skulle inte vilja kunna se resultatet på sig själv innan man ens har gjort det som ska göras? Vore ju helt underbart!
 
 

Check it out


Whooop whooop

Fick hem två paket med posten igår som jag inte han visa för er här. Är på jobb just nu också så lägger in och visar vad det var i de två paketen när jag kommer hem efter 16:00 någon gång. Väntar också ca 4-5 paket till som ska trilla ner i postlådan. Kanske något har kommit idag? :) Blir till att hämta posten direkt när jag slutat jobbet.
 

Break

Sitter med en varm kopp te i ena handen och en penna i andra handen framför ett papper på dagens rast. Har precis varit ute med barnen i det otroligt sköna och fina vädret :)

Tänkte passa på att bjuda på dagens outfit också som blev enkel men ändå snygg :)


Jeffrey Campbell

Ja vad tycker ni?
 
Själv så har dessa skor verkligen inte fallit mig i smaken, vet inte om det är nitarna, heels without heels eller om det är skon i helhet. Känns inte som om att en sko som denna kommer att slå/slår? Dock så tycker jag att de ser en aning cool ut med nitarna och de svarta skinnet och kan ändå vara rätt snygga på vissa bland annat kändisar till en viss outfit, men nej dessa skor är då inget för mig. Känns för mycket Lady Gaga..
Ger dessa en diss.
 
Men åter igen, vad tycker ni?

Love is in the air

Med dina vackra ögon
och din gyllene röst
Blir du mitt hjärtas tröst
Under mörka tider ska jag älska dig
För det finns annan som du för mig!
 


Ny header

Har otroligt lite att göra nu så fixade lite på min blogg. Ändarde till svart bakgrund, var less på grå.. Sedan så var jag då självklart att fixa om min header lite grann så att den smälte in i bakgrunden lite bättre :) jag böev i alla fall nöjd med resultatet, än så länge ;)
 

Get inspired


Underbara färger


Dagens boost

Sitter på jobbat och har rast tillsammans med en kopp te :) börjar bli svin hungrig för övrigt, tur som de är så är det lunch om 30 min! :)


Sömnig

Ligger nu i sägen och försöker att bli trött. Ska jobba i morgon mellan 8-16 så behöver så mycket sömn som det går, ska också jobba på onsdag. Känns som en sjukt bra start på månaden att man redan fått två dagars arbete och månaden har precis startat (y)

God natt alla där ute!


I höstkvällens skymmning


Skogs prommenad i finvädret