Home

Har nu precis kommit hem efter två roliga dagar i stan. Harry Potter var otroligt bra och längtar nu så mycket till del 1 kommer ut, kan knabbt bärga mig :P
Vi fyar tjejer hade i alla fall en riktigt rolig och sen kväll igår me det var det värt :)
Idag har vi shoppat och fått otroligt ont i fötterna, men jag överlever :)


mys

Är påväg hem från Åre nu. Har varit på continental in och solat, gynnat och badar med syster mamma och bror, det var riktigt med mys :-) När jag kommer hem så bär det av mot stan och harry potter!

Harry Potter!

I morgon åker jag, min syster och mina två kusiner in till stan för att se Harry Potter och efter det sova i lägenheten för att shoppa på fredag :D ska bli awsome hoppas jag :)
Har stora förväntningar på filmen så jag hoppas att den är bra. Trots allt så har ju aldrig någon Harry Potter film svikit och varit dålig utan tvärt om bara blivit bättre och bättre med mer och mer spänning, så denna film lär nog inte vara dålig :)


Sallet!

Pernilla kom och hälsade på mig ida :D det blev en lite tur med skotern och tolkade igen, min bror tjatar så grymt mycket så kunde inte säga nej :P Sen satt vi o drack lite te med syster o hennes kompis och skvallrade lite ;)

Satt och diskuterade gamla sidor som man var medlem på när man var mindre. Det slutade med att vi bestämde oss för att ta upp våran karriär i Stallet.se igen, så mogna som vi är :P Dom har gjort om allt helt och hållet, mer wannabe facebook nu för tiden så vi fattar inget x) Men som sagt man kan ju inte alltid vara smart, ''är man smart på skolan så är man inte smart på fritiden'' Citerat av Pernilla :)

Jag blev oxå sugen på att dra iväg och åka lite längd nu, men vet inte om jag får med mig syster så vi får väl se hur det blir med den saken.



Skoter avgaser!

Tessan var här idag riktigt roligt faktiskt, har inte träffat henne på ''riktigt'' på typ et och ett halft år om jag minns rätt? Min kära bror lockade ut oss på lite tolkning med madrass efter skotern vilket ledde till en riktigt kall, skoterluktande och blöt Jennifer, men skoj var det :)

Satte mig nyss ner vid playstationet och tänkte spela lite gamla krigsspel bara för att ha något att göra, när jag väl kommer så långt till att jag ska skjuta någon så märker jag att konsollen är trasig, eller rättare sagt knappen som man skjuter på fungerar inte -.-

Ikväll blir det bara mys i soffan och tänkte ta och kolla på Social network :)



Bild från en skotertur förra vintern :)