http://publishme.se/ferreberre.blogg.se/design/index_page/?page=entry_page

Kärlekshandtag

Hur gör man för att bli av med kärlekshandtagen?
Den frågan ställer jag mig själv och förmodligen många av er där ute också. Det är oftast kärlekshandtagen som speciellt vi tjejer har problem med och vill bli av med, vilket inte är så konstigt då tjejer har lite mer fett på detta stället än vad killarna har. Det som då är tråkigt är att man inte kan punktförbränna utan man får tänka på några saker runt om kring så kommer problemet att lösa sig mer och mer för varje vecka och dag som du anstränger dig. 4 punkter som du bör tänka på är:

- Ha en god kosthållning.

- Träna 3-4 gånger veckan.

- Promenera, cykla, gå i trappor och vardagsmotionerna så mycket du kan.

- Försök att sova ca 7,5 timmar

Kost
Försök att undvika: Snabba kolhydrater som tex. socker, glass, pasta, potatis, vitt ris, bröd, godis, snabbmat mm.
Ät mycket/mer av: Fisk, fågel, kött, ägg, keso, kvarg, ost, sallad, quinoa, råris, grönsaker, bär, naturella nötter, kokosolja, olivolja, avokado, frön mm.

Träning
Det spelar inte en sån stor roll vad du tränar de 3-4 gångerna i veckan utan det som spelar roll är att du rör på dig. Vill man träna kondition så förbränner man mycket energi och förbättrar din kondition. Man kan använda sig av ex crosstrainer eller fri löpning. Vill du träna styrka så tränar du upp musklerna och det gör så att du stramar till och formar kroppen. Man kan då träna armhävningar, situps upphopp och rygglyft och knäböj. 

En rekommendation är då att blanda dessa två tillsammans för att få bästa resultatet. Varje träningstillfälle bör vara 20-40 min långt.

Vardagsmotion
Försök att hitta små tränings alternativ i din vardag som ex istället för att ta hissen så tar du trapporna vilket direkt gör att du rör på kroppen som är det viktigaste för att gå ner i vikt och bli av med oönskade fett områden. Sitter du vid ett skrivbord eller likande hela dagarna så gör det extremt mycket om du står upp på dagarna istället för att sitta då kroppen bränner kalorier osv när vi människor står på våra fötter. Småsaker som dessa är kanske inget du tänker på med det är inte heller så avancerat att göra dessa under vardagen så vänj om dina ''dåliga'' vanor bara.

Sömn
Försök att ändra om dina sömnrutiner om du har dåliga sådana. Man ska försöka sova ca 7,5 timmar per natt för att kroppen skall få tillräckligt med energi. Sover du för lite kommer kroppen behöva mer energi under dagen och du kommer då måste stoppa i dig massa energi för att kroppen ska orka med.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback